Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem jon ossze?

Figyelt kérdés

18 eves lany vagyok, es nem jon ossze a pasizas... Meg nem volt pasim, legalabb is nem olyan, akit en szerettem volna... Rengetegszer voltam szerelmes, es mindenki kikosarazott...

Igaz, hogy nem vagyok vekony (betegsegem is van, ami miatt nem tudok fogyni)

Amugy eletvidam vagyok, imadok tancolni, de csak egy pasit szeretnek, aki vegre szeret, kijarhatunk moziba, randikra!

Mindenkinek ossze jon, es nem egy lany van, aki nalam koverebb, es jo pasikkal vannak...

Csak en vagyok ilyen szerencsetlen?

2010. dec. 14. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Jobb is hogy nincs senkid, higgy nekem ha összejössz egy pasival és szerelmes vagy belé a évgén úgy is az lesz, hogy elfog hagyni az utána időszakot meg senkinek sem kívánnám :) Jobb ha megkíméled magad!!! Élvezd az élet más "szépségeit"
2010. dec. 14. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy így. Nem vagyok kövér, sem csúnya még sincs barátom. De már belenyugodtam. Akit én szeretnék az nem jön össze, de ilyen az élet. Fel a fejjel!;) Én is bízok abban, hogy előttem az élet bármikor szembejöhet velem a szerencse. Csak optimistán:) Eljön majd a mi időnk is:)
2010. dec. 14. 20:00
 3/7 A kérdező kommentje:

jo lenne... am nem vagyok csunya, szep az arcom, de a pasiknak miert kell Megan Fox felepitesu csajokat keresni??

Ok sem tokeletesek...

2010. dec. 14. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert hülye mindegyik (kivétel) és először a külsőt nézik főleg fiatalon :) a belső meg hidegen hagyja csak a "hibákat" jegyzik meg!
2010. dec. 14. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:
ismerek egy sracot, aki kicsit masabb... mindegy, a lenyeg, hogy eloszor en sem jartam volna vele, de lassan bele szerettem, es nem is beszelgettunk, egyszeruen, lattam, ahogy viselkedett oran, es nagyon bejott a stilusa... de elter az atlagtol, neki is nehez lehet part talalni... (nem tom, h mennyi rasszista van a sulinkban, de en nem ez alapjan itelek...)
2010. dec. 14. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó igazad van. Mindig csak a hibákat látják és azt nagyítják fel. Én mindig azt mondom, hogy egy ember ( akár férfi, akár nő )több csupán egy külsőnél.

Csak sajnos manapság majdnem mindenki a "tökéletes" külsőre hajaz. Lehet, hogy kívűlről tökéletes, de lehet, hogy belül meg ocsmány. Erre sosem számítanak.

Szerintem egy ducibb lány ugyanúgy tud magának barátot szerezni, mint egy vékony testalkatú. Nekünk van az oszt.ban egy duci lány, még van 2 éve tartó kapcsolata van és a barátja ugyan átlagos de nem mondható csúnyának sem. Magas és vékony is. Azért érted... Ő is talált magának barátot, Ahogy neked is sikerülni fog.

Ha szép vagy akkor még könnyebb a helyzeted.

2010. dec. 14. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Lássuk be az igazat a pasik a csajok hülyeségeit tanulják el és ez igaz fordítva is a pasik kigyúrják magukat néha már már homokos svárceneggerre mert azthiszik attól kellenek a csajoknak a csajok ribancá sminkelik magukat és igyekeznek minél inkább adni a laza szexbombát..
2010. dec. 15. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!