Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert bamult a srac, ha most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert bamult a srac, ha most par hete jott ossze egy csajjal?

Figyelt kérdés
Ezelott par honappal megprobalt felszedni egy srac, de en kicsit visszautasito voltam. Most par hete meglattam egy csajjal; mikor eszrevett a srac rogton ramnezett es engem bamult. Majd visszajott 2x arra a helyre, ahol voltam, es akkor is vegig engem bamult.
2011. szept. 7. 22:45
1 2 3
 1/23 Koldus ***** válasza:
Biztos csak fel akart vágni előtted, hogy van már csaja...
2011. szept. 7. 22:46
 2/23 anonim ***** válasza:
Akkor tesztelte, hogy féltékeny lettél-e
2011. szept. 7. 22:47
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
Mert megteheti...
2011. szept. 7. 22:48
 4/23 anonim ***** válasza:
valszeg bejössz neki, veled lenne szívesebben, de azér mégiscsak kell valakit tömni
2011. szept. 7. 22:54
 5/23 anonim ***** válasza:
XDD
2011. szept. 7. 22:54
 6/23 anonim ***** válasza:
nézte a reakciódat. ha arra vagy kíváncsi, hogy megint be akar-e próbálkozni, akkor arra a válaszom, hogy nem valószínű, csak tesztelni akarta, hogy féltékeny vagy-e. egyébként meg nem ismerlek sem téged, sem a srácot, sem a szituációt, úgyhogy fogalmam sincs. de ne kezdj el ábrándozni arról, hogy majd odamegy a srác, szerelmet vall és megmondja, hogy csak féltékennyé akart tenni, de még mindig téged akar, mert az nem fog összejönni. viszont téged idegesít a dolog, úgyhogy elérte a célját...
2011. szept. 7. 22:58
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos azért nézett, mert nem tudta a szemét egy pillanatra sem levenni rólad, mert annyira, de annyira álomszép, gyönyörű, felejthetetlen, felűlmúlhatatlan, mindenkit túlragyogó szépség vagy..
2011. szept. 7. 23:01
 8/23 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes addig nem kellett amíg nem volt barátnője, de most hirtelen h elérhetetlen kéne mi? Elmondom neked h csak azt akarta h lásd túl van rajtad és te egy kicsit szenvedj. Én is csináltam ezt, mi fiúk az ilyen lányokat utáljuk a legjobban h csak akk kellek már neki mikor összejöttem valakivel...
2011. szept. 9. 16:38
 9/23 A kérdező kommentje:
Akkor is kellett, mikor nem volt senkije, de megijjedtem, mikor elkezdett olelgetni illetve mikor megfogta a derekamat meg a karjaimat maszirozgatta. Megjegyzem, hogy o nem te vagy kedves; nem viselkedik olyan butan, mint te! Mar bocsi!
2011. szept. 9. 17:12
 10/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy amikor fel akart szedni és te nem foglalkoztál vele az sérti egy férfi egóját, ezért valszinű az a csaj nem érdekli annyira mint amennyire te érdekelnéd, de azért megmutatta, hogy " na tessék sz*pdki van csajom"
2011. szept. 9. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!