Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi mp -ig kell szemezni egy csajjal?
*mp - másodperc
azt tudom ,hogy közben rá kell mosolyogni .. :)
És stopperrel fogod mérni? Akkor hogy szemezel vele? O.o
De ügye ez most nem komoly?
Egyébként, tudományos kutatások szerint 18 másodpercig, és egészen pontosan 268 ms-ig kell egy lánnyal szemezni. Ha ennél kevesebbet nézel a szemébe, akkor gyávának fog tartani, ha viszont 1ms-el is többet, akkor rámenős taplónak.
Mindent bele kell számolni és sok tényező van. Nagyon fontos ezek betanulása és helyes időzítése különben semmi esélyed:
0 ms: Észreveszed, hogy ott egy csaj
103 ms: Elkezded megállapítani, hogy bejön-e. Praktikus, ha lentről kezded a nézelődést, mert ha szemezésre kerül a sor akkor nem pazarolsz arra időt, hogy lentől ismét felnézz.
301,4 ms: Hopp el is érted az arcát/szemét. Ekkor még csak a szemeddel vagy a csajon!!
371 ms: Elkezded a fejed is fordítani. Fontos, hogy a fordulat közbeni gyorsulás maximum 0,1 m/s2 lehet. Ha gyorsabban csinálod, akkor azt hiszi megijedtél tőle, ha pedig lassabban, akkor bekerülsz abba a kategóriába akinek megalszik a tej a szájában.
547,7 ms: Az arcod már felé fordul. Jöhet a következő lépés. Figyelj ez bonyolult, szóval sokat kell otthon gyakorolni: Elkezded görbíteni a szádat, de nem ám olyan idióta módon, hanem mosolyszerűen. Ezzel PÁRHUZAMOSAN - tehát miközben kezded formálni a mosolyt - a testeddel is elkezdesz felé fordulni.
684,1 ms: Bőszen mosolyogsz és az egész testeddel a csajra vagy fókuszálva. Namármost, ideális esetben a hölgyemény is eme folyamat végére ért így mosolyogtok egymásra. Amennyiben nem, úgy egy bonyolult lépés következik. Meg kell szugerálnod a csajt. A lényeg, hogy mindezt csak mentálisan tedd, hisz gondolom nem akarsz úgy kinézni, mint aki éppen a WC akar valamit kipréselni magából.
Ezek után ha ez sikerült az alábbi képlettel tudod kiszámolni, hogy mennyi ideig kell ezt az állapot fenntartani: TeKorod/ŐKora + |TeMagasságod-ŐMagassága| * Pí / 10
Az eredmény másodpercben értendő. Sok sikert.
szia,
sztem nem muszály mosolyogni. annélkülis érti a csaj:)
engem is érdekel ez a kérdés. Sztem ( vagyis én ezt ugy tapasztaltam ) 6másodperc-10másodperc között. de arra vigyázz, h ne bambán nézz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!