Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mersz szemezni egy szimpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mersz szemezni egy szimpatikus sráccal/csajjal? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés
Nemet és kort feltétlen írjatok!
2010. szept. 27. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
szemmel ver
2010. szept. 27. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:

merek.

20F

2010. szept. 27. 20:55
 3/8 Moszuke ***** válasza:

én nem hiszek ebben a spontán szemezős dologba, ha már valakivel félig meddig összejöttél, vagy randi, pár- akkor oké. de spontán egy idegennel csak azért mert tetszik?:D áhh.. de biztos csak én gondolom így..^_^

22/fiú

2010. szept. 27. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy hívják, hogy flört.
2010. szept. 27. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem kenyerem az ilyesmi, alapból nem is szimpatikus úgy elsőre senki, tehát nálam az első benyomást az első beszélgetés adja. Egyszer tetszett így valaki külsőre, utána megszólalt, azt hittem dobok egy hátast. Annál kulturálatlanabb összefüggéstelenebb marhaságot soha életemben nem hallottam, szóval én inkább hozzá szólok először, a szemezést kihagyom.
2010. szept. 27. 21:02
 6/8 Kamuuu ***** válasza:
Merek 15/F
2010. szept. 27. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebben mit kell merni?
2010. szept. 27. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:

@Mau

Egy másik kérdés néhány válaszolója miatt kérdezem. Ott azt tanácsolták, hogy úgy vetesse észre magát a lány annál a srácnál, aki tetszik neki, hogy nézzen mélyen a szemébe és mosolyogjon. Ott írták jó néhányan, hogy nem merik ezt megtenni. Mindig elrántják a fejüket.,

2010. szept. 27. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!