Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az h egyesek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az h egyesek olyan szerencsesek? Miert van az h egyeseknek sehogy nem jon ossze a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van baratom, akinek sajnos a baratja van elso helyen, nem en, es akinek akkor kellek amikor neki jo.Tudom, h igy nem helyes, es ezert nagyon gondolok a szakitasra...de olyankor gyonyoruen banik velem,mert fel h elveszit..Egy baratnom ugyanigy van a baratjaval.Ezek a sracok mindent megkaptak az eletben, elkenyeztetve voltak, es igy nem tudnak ertekelni.En meg a baratnom ertekelunk magunk mellett valakit, mert megtanitott az elet ra. Meehet tanitani valakit h ertekeljen?
2008. ápr. 5. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen fiatal.Keress magadnak idősebb pasit!
2008. ápr. 5. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt a szitu. Volt páromnak a barátai mindíg fontosabbak voltak. Utólag kiderült nem is szeretett igazán és inkább ki fogásoat keresett és hozzájuk ment. Volt neki egy "legjobb" barátja, nagyon vonzó, humoros hapsi. Én el voltam hanyagolva, ő ezt észre vette, nagy ritkán amikor találkoztunk és kihasználta. Összegabajodtunk. Már két éve vagyunk együtt és szerelmesek, és neki én vok az első, de figyelek rá, hogy a barátait se hanyagolja el. Nem azt mondom, hogy kövesd az én példámat, de ha már elmúlt a szerelem szakíts, ne halogasd, csak rosszabb lesz. Te jobbat érdemelsz.
2008. ápr. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!