Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hihetek e neki, a szívem mélyén nem hiszek és már bele is fáradtam, mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A páromnak a telefonjában találtam pár üzenetet az egyik kolléganőjétől. Most ne gyertek azzal hogy miért néztem meg, mindegy miért, megnéztem, késő bánat. Az egyikben azt írta neki a csaj hogy ő hétvégén nem tud sehová menni a gyereke nélkül, a másikban megkérdezi hogy mikor megy a filmekért. Aztán naponta hívják egymást, sőt most ő dolgozik közvetlenül a párom mellett, két székhelye van a cégnek, és ennek a nőnek pont a távolabb eső helyen vannak, pedig lenne olyan is, aki ott lakik, tehát az lenne a logikus. Nem tudok hinni neki, de tagadja, bizonyítani semmit nem tudok. Gondolom munka után ő furikázza haza a csajt, különben buszoznia kellene a nőnek. Egy ilyen helyzetben mit tennétek? Kérlek kíméljetetk meg attól, hogy a telefon magánügy, stb, mert ő is nézte már meg az enyémet nem is egyszer.2009. jan. 21. 14:58
1/3 anonim válasza:
Vagy hiszel neki vagy otthagyod, más értelmes lehetőséged nincs.
2/3 anonim válasza:
magánnyomozó. vagy rászánsz egy napot, hogy te nyomozgatsz utánuk. tudom ez szemétség, de ha tényleg úgy érzed, hogy a párod hazudik, akkor ne kínozd magad, hanem járj utána. ha kiderül, hogy tényleg találkozgatnak meg több van köztük, mint munkakapcsolat, akkor azonnal lapát! semmiképp ne hagyd, hogy hülyét csináljanak belőled!
3/3 anonim válasza:
Nem a legetikusabb válasz, amit a második válaszoló írt. Mégis ebben a helyzetben, én is ezt tenném. Akárhogy is döntesz, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!