Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz h négerrel járok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz h négerrel járok?

Figyelt kérdés
néger a barátom, de a szüleim nem tudják. és nem is sezeretném, h ha megtudnák, mert akkor költözhetnék el itthonról.. nem vaok rasszista, de azt szoktam nézegetni h mien sok színkülönbség van köztünk.. engem ez zavar..
2010. dec. 13. 23:33
1 2 3 4
 31/33 Mang válasza:

Csak annak van problémája a bőrszínnel, aki azt csinál belőle, az ég világon semmit sem jelent. Mind emberek vagyunk, mind külön egyéniségek. Vannak jó feketék, rossz feketék, jó fehérek, rossz fehérek, azt kell nézni, hogy maga az ember jó vagy nem. Nyilván valamiért megszerették egymást, ő ismeri, ezt egyedül ő tudja hogy neki jó-e vagy nem. A bőrszínből akkor lesz egyedül probléma, ha azt csinálnak belőle, de ennyi erővel lehet bármiből problémát csinálni. Minden attól függ, hogy nézzük, vagy a rosszat, vagy a jót látjuk benne. Szerintem szép, ha egy fekete és egy fehér ember szereti egymást, mert a szeretet a lényeg.

Ráadásul vannak párok, akik mindent megoldanak együtt, és vannak látszólag összeillő párok, akik végül valami kis dolgon összevesznek, és szakítanak. Mi ezt kívülről sosem tudhatjuk. Csak azt tudom mondani, az ember próbálja a dolgokat pozitívan szemlélni és mindenből kihozni a legjobbat. A feketék pl nagyon szépek, és az ember a kis különbségeknek örülhet is, vagy pedig együtt nevetnek rajta. Ennyi.

2010. dec. 16. 12:52
 32/33 anonim ***** válasza:

Nem a bőrszíne miatt történhet bármi is.

Csak a bőrszínéből lehet tudni, hogy pl. fennáll a csonkítás veszélye. Fehér embernél ez nem állna fenn.

2010. dec. 17. 03:31
 33/33 anonim ***** válasza:
Badarság,ha kitagadnak ha egyszer vele érzed jól magad nekem is a tesómnak néger a pasija és el is jegyezte én meg apám nagyon elleneztük,de láttuk,hogy igy boldogok és a legjobbat kell nézni.Ugyhogy fogadjanak el téged és öt ugy ahogy vagytok.
2011. dec. 23. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!