Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz h négerrel járok?
Nem értelek..
Ha zavar akkor nyilván nem szereted.
Tehát mért vagy vele??
1. vagyok
Magamból indulok ki. Én ha szeretek valakit, akkor utánam a vízözön :) Nem érdekelnek a következmények, hogy ki mit gondol. Most is olyan kapcsolatban vagyok, amit sokan nem vállalnának fel. Tudom, hogy sokaknak nincs meg hozzá a bátorságuk. Pedig kellene.
Hát nincs elég magyar fiú Magyarországon???
Szüleid csak hagyján ahhoz képest amit az én lányom kapna ilyen esetben.Az egész mai fiatal társadalom manipulálva van.A négerekről mindenki azt hiszi hogy a média közbenjárása okán hogy vagy kosárlabda sztár vagy menő rapper vagy becsületben megőszült bölcs fűszeres a sarki vegyesboltban.Nézzetek filmeket:mit lát ott az ember.A rendőrfőnök vagy a bíró szinte mindig néger.Hazugság!Addig álljatok vívóállásban míg egy diplomás négert találtok a facebookon találomra.....
A valóság borzalmas.Magyarországon a cigány megkésel az Usában a néger lepuffant.(de ott legalább van halálbünti)
De visszatérve kérdező a te esetedre.Hazánkban a négerek átutazóban vannak és az ember másutt bátrabban csajozik bulizik,egyszóval él mint otthon.Én furcsa mód több félvér lányt ismerek akinek apja néger anyja magyar.Tudod mi a hasonlóság?Az apuka továbbállt.Hogy ez gyakori normál házasság esetében is?Igen csak nem 100%os mérleggel.
Istenem...Istenem...hát ezt ne....
OLYAN SIK SÖTÉTEK vagytok hogy az fáj...
Mit számít a bőrszín? mit számít a hovatartozás, emberek és z a lényeg...
Én vagyok a legnagyobb büdös bunkó rasszista náci a világon,de ezt még én sem ítélem,el,mert a boldogsághoz,mindenkinek joga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!