Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz h négerrel járok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz h négerrel járok?

Figyelt kérdés
néger a barátom, de a szüleim nem tudják. és nem is sezeretném, h ha megtudnák, mert akkor költözhetnék el itthonról.. nem vaok rasszista, de azt szoktam nézegetni h mien sok színkülönbség van köztünk.. engem ez zavar..
2010. dec. 13. 23:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%
Az a gáz, hogy ilyet kérdezel. Szakíts vele, hagy keressen egy olyan lányt, aki felvállalja őt és a kapcsolatot.
2010. dec. 13. 23:35
 2/33 anonim ***** válasza:
Hát én néger csajjal állítanék haza tuti kitagadna apám, de hála isten ez soha nem fog előfordulni:D.
2010. dec. 13. 23:35
 3/33 A kérdező kommentje:
1.válaszoló: felvállalnám én,de akk kitagadnának itthonról..
2010. dec. 13. 23:36
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek..

Ha zavar akkor nyilván nem szereted.

Tehát mért vagy vele??

2010. dec. 13. 23:37
 5/33 A kérdező kommentje:
kezdem megszeretni. nem oan réóta járunk, 1 honapja
2010. dec. 13. 23:38
 6/33 anonim ***** válasza:
94%

1. vagyok

Magamból indulok ki. Én ha szeretek valakit, akkor utánam a vízözön :) Nem érdekelnek a következmények, hogy ki mit gondol. Most is olyan kapcsolatban vagyok, amit sokan nem vállalnának fel. Tudom, hogy sokaknak nincs meg hozzá a bátorságuk. Pedig kellene.

2010. dec. 13. 23:45
 7/33 anonim ***** válasza:
38%
Társadalmilag nem nézik ezeket a párok jó szemmel(hála az égnek), tehát a felvállalod bizony számítanod kell rá hogy összenéznek az emberek a hátad mögött.
2010. dec. 13. 23:53
 8/33 anonim ***** válasza:
72%
MI AZ HOGY KITAGADNAK,AZ ILYEN NEM IS SZÜLŐ,EMBER,HÁT AZ NEKED CSALÁD????!!!!!!!
2010. dec. 14. 00:44
 9/33 anonim ***** válasza:
22%

Hát nincs elég magyar fiú Magyarországon???

Szüleid csak hagyján ahhoz képest amit az én lányom kapna ilyen esetben.Az egész mai fiatal társadalom manipulálva van.A négerekről mindenki azt hiszi hogy a média közbenjárása okán hogy vagy kosárlabda sztár vagy menő rapper vagy becsületben megőszült bölcs fűszeres a sarki vegyesboltban.Nézzetek filmeket:mit lát ott az ember.A rendőrfőnök vagy a bíró szinte mindig néger.Hazugság!Addig álljatok vívóállásban míg egy diplomás négert találtok a facebookon találomra.....

A valóság borzalmas.Magyarországon a cigány megkésel az Usában a néger lepuffant.(de ott legalább van halálbünti)

De visszatérve kérdező a te esetedre.Hazánkban a négerek átutazóban vannak és az ember másutt bátrabban csajozik bulizik,egyszóval él mint otthon.Én furcsa mód több félvér lányt ismerek akinek apja néger anyja magyar.Tudod mi a hasonlóság?Az apuka továbbállt.Hogy ez gyakori normál házasság esetében is?Igen csak nem 100%os mérleggel.

2010. dec. 14. 01:15
 10/33 anonim ***** válasza:
74%

Istenem...Istenem...hát ezt ne....

OLYAN SIK SÖTÉTEK vagytok hogy az fáj...

Mit számít a bőrszín? mit számít a hovatartozás, emberek és z a lényeg...

Én vagyok a legnagyobb büdös bunkó rasszista náci a világon,de ezt még én sem ítélem,el,mert a boldogsághoz,mindenkinek joga van.

2010. dec. 14. 02:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!