Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz h négerrel járok?
Egy korábbi hozzá szólónak meg igaza van a csonkítással kapcsolatban. Etiópia és Kelet-Afrika egyes részen úgy vélik a nő nem érdemli meg, hogy élvezze a szexet, ezért poénból kivágják a csiklóját, egy életen át tartó fájdalmat okozva ezzel.
Vagy a másik, hogy elcserélik a nőt 10 kecskéért.
Szerintem a csaj csak tizenéves. Kb. 15, szerintem.
Ha ennyire zavar a bőrszíne, akkor nincs semmi 'értelme' ennek a kapcsolatnak.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:15
ő diplomás, orvos.. és nem amerikai..
A válasz megírásának időpontja: ma 11:19
már bocsi de rólam a kevéséb se lehet elmondani h rasszista vagyok, mert van egy csomó arab török ismerősöm is . és nagyon joban vagyok velük..
Szia,
Itt szerintem neked magadnak kell tisztáznod, hogy őt így el tudod-e fogadni, vagy nem. Abban önmagában semmi rossz nincs, hogy valaki fekete bőrű, és ha szeretitek egymást, és jártok, abban sem. Azzal szerintem nem kell foglalkozni, hogy másnak ez tetszik-e vagy nem, hiszen a Te életed, te tudod, hogy vele jól érzed-e magad.
Ha viszont téged zavar, és Te nem tudod őt így elfogadni, gondold át a dolgot, illetve azt, hogy pontosan miért zavar?
Annyit tudok segíteni, hogy írok a tapasztalataimról. Az én férjem fekete, rendes, diplomás. Nekem nsgyon tetszik, és mindig örülök, ha a tükörben látom magunkat, vagy egy fényképen, hogy mi ilyenek vagyunk. Az, hogy a többi ember mit gondol, a családot leszámítva nem érdekelt. Van, akinek elsőre nem tetszett, de amikor megismerték, szimpatikus volt nekik, rájöttek, hogy ő is ember. Sajnos, sokan semmit nem tudnak rólunk, vagy csak a rossz híreket olvassák, és meglepődnek, hogy ők is olyanok, mint mi, én például semmi olyat nem tudok mondani, hogy ő valamit azért csinál így vagy úgy, mert fekete (kivéve, hogy nem ég le a napon :))
Otthon is elfogadták, mert szeretjük egymást, most már úgy érzem, talán még jobban is szeretik, hogy fekete.
Ez van, én is örülök neki, hogy így alakult. A legfontosabb persze, hogy ő jó ember, és ha jó embert választasz, az nem lehet gáz!
A válasz megírásának időpontja: ma 15:47
köszönöm az értékes választ
teljes mértékben igazad van :)
"ő diplomás, orvos.. "
Ez még mindig nem garancia semmire. Attól még ugyanúgy elviheti csonkítani a lányod.
Vagy az anyja viszi el, akit nem is ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!