Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz h négerrel járok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz h négerrel járok?

Figyelt kérdés
néger a barátom, de a szüleim nem tudják. és nem is sezeretném, h ha megtudnák, mert akkor költözhetnék el itthonról.. nem vaok rasszista, de azt szoktam nézegetni h mien sok színkülönbség van köztünk.. engem ez zavar..
2010. dec. 13. 23:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én vagyok a csodabogár, de én ismerek diplomás négereket... (Igen, többet is)
2010. dec. 14. 02:28
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
Négerekkel ugyanakkor pont emiatt nehéz kijönni.Hiába vonatkoztatsz te el a bőrszínüktől ők pont hogy nem.Tegyük fel valamiben nem értesz velük egyet(pl hány csipet só kell a levesbe),ők hozzák elő tök váratlanul a témát hogy "Biztos azt hiszed csakmert fekete vagyok már ezt is rosszabbul tudom mi??!!"-hiperérzékenyek ezek maguktól is,állandóan a bőrszínükkel takaróznak.Tök mindegy hogy valójában mennyire nem érdekel téged ők biztosra veszik hogy igen.Oda jutunk hogy inkább elhisszük a négereknek azt is hogy a Föld lapos csak ne sértődjön meg mert hátha megint jön a rasszista bélyeg
2010. dec. 14. 02:44
 13/33 anonim válasza:

Osama Bin Ladennek sincs diplomája?

Tényleg igyál egy csipkebogyóteát- :)

2010. dec. 14. 03:09
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért lehet néhány gond.

Ha pl. hazamentek vele, és lányod születik... vannak vidékek, ahol még mindig kivágják a csiklóját. Nem kell ezt megbeszélnie veled: egyszer elviszi, és kész, passz.

Nem azt mondom, hogy tuti biztos - csak azt, hogy könnyen összejöhet.

2010. dec. 14. 04:15
 15/33 anonim ***** válasza:
80%

akkor "gáz",ha te annak érzed, mert ebben az esetben teljesen felesleges vele lenned. hosszú távon nem működhet.

az én párom fekete, a családom nem a tolerancia mintaképe, de mivel fontos nekem a párom ezért "felvállaltam" és egy "rövid" mosolyszünet (veszekedés, elköltözés kb 1hónapig nem is beszéltünk egymással) után már kezdik elfogadni a dolgot.

amúgy meg Afrika nem egy pici kontinens, rengeteg különböző kultúrájú csoporttal, így nem éppen ajánlatos általánosítani. plusz attól, hogy valaki fekete még egy önálló individuum, szóval senkit nem lehet beskatulyázni.

2010. dec. 14. 07:02
 16/33 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem gáz.Én elítélem a fajok keveredését,én annak a híve vagyok,hogy mindenkinek a saját földjén a helye.Nekem rosszul esik ha többszínű párokat látok.Pontozzatok le nyugodtan,nácizzatok le(az vagyok),nem igazán érdekel.Ez az én véleményem.20/F
2010. dec. 14. 10:55
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
te vagy magad a gáz, h. ilyet megkérdezel! nem vagy rasszista??? nem-e? huhh...nekem arab pasim van, mindenki azt gondolja róla, h. terrorista, anyámék kivannak miatta, de engem nem érdekel, szeretem nagyon és kész. nem érdekel honnan van meg h. néz ki. Hány éves vagy?
2010. dec. 14. 11:19
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Te nem szeredet csak vagányságból jársz vele , feltűnési viszketegség ,hogy más milyen mint az átlag...
2010. dec. 14. 11:21
 19/33 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem gáz, szerintem olyan egzotikusak legalábbis itthoni szemmel, nekem szimpatikusak. Nincs benne fura, akinek nem tetszik ne nézze. A szerelemnek nem lehet parancsolni, különben is ha szeretek valakit nem a színe érdekel, pláne nem az hogy más mit gondol. Szerintem nincs benne semmi fura, ugyanolyan ember attól még hogy más színűek a pigmentjei
2010. dec. 14. 12:08
 20/33 anonim ***** válasza:
14%
Az hát. Ez olyan tipikus idióta irracionális női viselkedés, hogy ilyen aljanépekkel áll össze. Normális időkben mélyen elítélték azokat a nőket, aki négerekkel, vagy egzotikusnak csúfolt afrikoid cigány olasszal, göröggel, vagy spanyollal jött össze. Ma ők a menők. Azon meg ne csodálkozzál, ha majd felcsinál és visszatakarodik Afrikába. Egyre jobban szaporodnak a magyarul beszélő négerek az országban. Amúgy meg nincs normális magyar fiú a környéken? Egyből néger kellett. Az ilyen csajok apjának a helyében én is rendesen kiakadnék.
2010. dec. 14. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!