Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs bnőm? Valaki?
a kondizás jobban érdekel mint a csajozás ? 15 évesen?
huh
tehát: tisztázzuk : pár kigyurt pasi bámulása miközbe te is gyúrsz jobb móka mint 1 csajjal lenni :P elég egyértelmű .. :P nyugi csak szórakozok :P szimplán lökött vagy, vagy nincs oylan csaj pillanatnyilag akiért érdemes lenne :P vadássz :P
Szerintem egyszerűen csak az a problémád, hogy több önbizalmadnak kellene lennie. Gondolom, azért jársz kondizni, hogy jobban tettszél a csajoknak, meg lehet te magad sem vagy megelégedve a külsőddel, ezért kondizol. Jól gondolom?
Pedig hidd el, a csajok nagy részének nem jönnek be az izompacsirták...!
Nekem pl tetszenek a mackós alkatú férfiak, meg a vékonyak is, de az izmos nekem nem bejövős!
24/N
VAn már kiszemelted?
Kezdeményezel nála,ha van?
ha nincs akkor azért nincs bnőd ha van és nem kezdeményezel akkor meg azért mert a csajok a fiuktól várják az első lépést :))
21:39-es vok :D
lemaradt hogy 13/L :P
kösz a sok reagálást mindenkitől.
nincs kiszemeltem.. azért járok edzeni, mert imádom, focizni is azért.(egyesületben persze..)
Ha akarnék, szakítanék időt, ez 100%.. de egyszerűen nem fog meg egy lány sem, az utcán sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!