Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy változtasson a viselkedésén?
most vagyok 9.-esés az új osztályomból még év elején megtetszett egy fiú.. össze is jöttünk,kb egy hónapot jártunk.ő szakított velem,mert h "nem beszélünk meg nem csinálunk semmit". rá is hagytam,mert a végére már én sem szerettem,és azért volt ez,h nem csinálunk semmit + nem beszélünk mert nagyon bunkó volt velem és mindenki mással és már nem volt kedvem hozzá.. már én is azon gondolkoztam hogy szakítok vele..
egyszer látom h írt msn-en h szerintem van-e értelme annak h mi járunk,mert szerinte nem és hogy részéről ennyi volt..hát engem nem is érdekelt,hipp-hopp túltettem magam rajta,úgymond "megkönnyebbültem"
azóta iskolában mikor jött velem szemben nem köszönt,de el sem vártam tőle.. viszont később elkezdett bunkózni velem.beszólogatott ilyesmi,egyik nap félrehívtam és beszéltem vele h nem legyen gyerekes,állítson magán.. helyeselt,mondta h oké,nem lesz ilyen.. viszont rá 1 hétre kb még bunkóbb lett,a bnőimnek telebeszélte a fejüket,most ők is "érdekesen" néznek rám ..
szóval a kérdés,hogy mit csináljak,hogy ne legyen ilyen,hogy tudnám leállítani?
köszi,15L
csak egy példa a bunkóságára:
mikor jártunk,mindig mondogatta h milyen szép vagyok stb..
miután szakított velem,rá pár 7re egyik órán odaszaladok a tükörhöz,h megnézzem a hajam,már hallom h mondja h "csúnya vagy" tiszta szánalommal a hanglában.. nem azt mondom h most depressziós leszek miatta,mert úgy különösebben nem érdekel mit gondol róla,viszon hosszútávon már zavar..
aztán rájöttem h valószínűleg még mindig tetszek neki,mert facebook-on állandóan az adatlapomat nézi..
egyszer kitettem egy olyat h "mivel sokkol holnap a sors?-megkérik a kezed" rá 2-3 nappal írt egy olyan hozzászólást h : sajnálom szegény fiút:(
meg egyik órán leveleztem a haverjával (legyen X),ott ült mellette (Y), én is nagyon jóban vok vele,és kérdezte X h ki tetszik nekem.. én írtam neki vissza h senki.. de mikor olvasta a levelet X hallottam h mondta Y h "fúú de sajnálom azt a fiút,aki tetszik neki" .. -.- xDD tiszta gáááz.
Szerintem ne törődj vele.
1. az egy kapcsolatban ketten vagytok,és mindkettőtöknek oda kell tenni magát,hogy a kapcsolat jó legyen.
2. ha nem tudtatok együtt semmit csinálni,nem éreztétek azt,hogy nektek együtt jó,akkor nem is voltatok egymáshoz valóak.
A viselkedését pedig az tükrözi,hogy mostanra biztos megbánta a szakítást,mert azért mégis csak rájött,hogy jó lenne veled,meg jó is volt,csak nem fordított több időt a kapcsira.
A pasik sokszor takarják ilyennel a szenvedésüket,azt mutatják,hogy ők sebezhetetlenek,közbe meg nem.
Ne törődj vele,tuti még tetszel neki.
Flörtölj másokkal,aztán majd meglátod h tiszta ideg lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!