Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy változtasson a viselkedésén szex után?
A párom úgy viselkedik néha,hogy az nekem kicsit sz*rul tud esni.Például pénteken is szexeltünk,utána meg egyből bekapcsolta a tv-t és elkezdte bámulni a rohadt való világot -.-' és mikor meg mertem szólalni,egyből azzal jött,hogy "psszt" már,meg,hogy nem hallja tőlem :S
Szánalmas nem?Tudom.Úgy tudok ez ellen tenni,hogy beszélek vele,megmondom neki,hogy nekem mi esik rosszul,de nem szeretnék veszekedést,mert nagyon szeretem Őt,de azért elviselni sem akarom ezt tovább!!
Köszönöm a normális válaszokat!
Ha nem fogsz vele beszélni, normálisan, akkor nem is fog semmi sem változni. A vége az lesz, hogy egyyre többet fogtok veszekedni te nem fogod eltűrni ezt a fajta viselkedést, és szakítás lesz. Úgyhogy vedd elő az összes lelki erődet, és beszélj vele, hogy ez neked így nem jó.
Egyébként meg azt is mondhatod neki, hogyha azt akarja, hogy még a meglévő agysejtjei meglegyenek és normál ember maradjon , akkor nem nézi tovább a valóvilág4-et, mert az bizony agyilag nagyon leamortizálja az embert.főleg szex után...-.-
Tény: minden nő arra vágyik, hogy szex után összebújva maradjanak ölelgesse simogassa puszilgassa a fiú a lányt...
Ehelyett ugye a legtöbb pasi kimegy rágyújtani...
Szóval a barátod magától ezt nem veszi észre! Megoldás: Tudasd vele azt hogy te erre vágysz!
Azonnal mondd meg neki.
Egyébként nem minden srác olyan, mint a sztereotípia, én pl. ugyanúgy igénylem a szex utáni összebújást. A másik meg, hogy van annyi EQ-m, hogy ha akkor is csinálnám a lány kedvéért, ha magamtól inkább mondjuk kimennék cigizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!