Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá, hogy változt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy változtasson a viselkedésén, ha boldog akar lenni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Párom nővérével nagyon jó barátnők vagyunk,38 éves elvált,egyszerűen nem talál magának társat,túlzó elvárásai is vannak,pl nézzen ki nagyon jól,legyen egzisztenciája a pasinak,és még hordja is a tenyerén,szolgálja ki ...tudjuk,hogy tökéletes pasi nem létezik,de ő valahogy nem akar engedni ebből,ráadásul még fiúsan is öltözik,és azt mondja,nem talált még olyan férfit,aki miatt nőies akarna lenni,és hát be kell vallanom,nem éppen kedves és bűbájos a modora sem...viszont ápolt,és intelligens csaj,kellemes külsejű,csinos nő,bár öltözködésnél is néha hajlamos túlzásokba esni a fiatalabbnak tűnés érdekében-csak egyszerűen nem akarja belátni,hogy változtatnia kellene a hozzáállásán...hogyan tudnék segíteni neki?

most nagyon magányos,kétségbeesetten próbál fiatal maradni,egy vagon pénzt költ ruhákra,meg narancsbőr elleni kezelésre...de nem érti meg,hogy fejben kellene változtatni...

szeretném,ha boldog lenne,de így látom,ahogy a férfiak szabályszerűen menekülnek tőle...

2010. nov. 19. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól csinálja legyen csak igényes fullra meg fiatalos.

Elég slampos átlagos nő van,ő ne legyen az.

És legyen csak magas az elvárása minden téren,nekem is nagyon magas a léc nők terén,fullos bombázó legyen kirívó,az ágyba egy b_dös r_banc(ezt ne sértésként értsd,hanem egy perverz állat,nem szeretem a szürke szétteszem a lábam oszt csináld te nőket),igényes magára,ne legyen narancsbőre,csinos,nőiesen izmos,hosszú haj,hosszú comb ilyenek.

Barátnőd jól csinálja csak öltö9zködjön nőiesen,miniszoknya,harisnya meg ilyenek tuti fog találni magának jó pasit ezt nekem hidd el.

Egy önmagára nagyon igényes pasi voltam

23F

2010. nov. 19. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ő is jól néz ki, és szegénynek sem tűnik. Már csak egy hozzá hasonló neurotikus férfit kellene találnia.
2010. nov. 19. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!