Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki nagyon tetszik és kedvelem. össze is jönnék vele! De. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
(: igaz nem sokszor találkoztunk még. és neki is tetszem. Másoknak is mondta már h bejövök neki, nem csak nekem. De egyik barátomnak azt mondta h nem akar tőlem semmit. Pedig amikor találkozunk mindig tök nyomul rám. Ezt nem értem. Most mit csináljak?2009. jan. 19. 20:35
1/6 anonim válasza:
Mit csinálj? Komolyan kérdezed? Ez a legnagyobb problémád? Kérdezz rá! Ha hazudik, úgy is észreveszed! Ha meg nem ij...
2/6 A kérdező kommentje:
hát rákérdezni nem merek.. mert élek h visszautasít. :S
2009. jan. 19. 20:38
3/6 A kérdező kommentje:
*félek
2009. jan. 19. 20:39
4/6 anonim válasza:
Jaaj: '''Van egy oldal amin lehet kérdezni és van kereső is a bal szélén.Rá is keresnék a kérdésre! De. Mit csináljak?''' :D:D bizonyám
5/6 anonim válasza:
Hát ne félj. Ilyen egyszerű. Ha szeretnéd a kapcsolatot odamész és megkérdezed tőle. Ha pedig nem akkor nem .
6/6 anonim válasza:
20:48-as lol :D
Amúgy meg ha félsz akkor meg is érdemled! Akkor nem vagy elég érett a kapcsolatra...(1. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!