Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít megcsalásnak? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak? Csak mert van, aki azt állítja, hogy csak a szex a megcsalás. , de érdekelne, hogy az ilyenek mit szólnának hozzá, hogy a párjukat valaki más kényezteti pl masszírozással.

Figyelt kérdés

Gondolat, hogy más is lehetne a partner?

Gyertyafényes vacsora egy csinos hölggyel/jóképű úrral, ahol jól érezzük magunkat, s nem szívesen említenénk meg a partnerünknek?

Más masszírozása? (nem mint masszőr, hanem mint de jó ez neki/nekem)

Csók?

Orális szex?

Igazi szex?

A válaszok íróját kérem közöljék korukat, s nemüket.

2010. dec. 9. 11:50
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Értelemszerű, hogyha neked ez, és ez megcsalás, és ezt a párod tudja, akkor az megcsalás, ha ennek elenére megteszi.

Másrészben az is igaz, szerintem, hogy egy férfi nem fog azért kötődni egy qurvához, mert ott a kíváncsiságának, vagy nemtudom még minek teret engedhet. Attól még nem fog hozzá sem ragaszkodni, sem semmi hasonlót.

Az a másik variáció, hogy otthon nem kapja meg, lemond róla, és egy életen át forgatja a fejében, hogy "milyen lehet". Ha ez előfordul, akkor ez a férfi nem egészen boldog, mert elnyomja az ösztöneit, pdig nem tehet róla, hogy vannak neki.

Másik variáció, hogy a nő megengedi neki, pedig mondjuk a neveltetése miatt ez neki lelkileg nehéz, és ez frusztrálttá teszi, vagy lelkiismeretfurdalást okoz neki, tehát nem egészen boldog, és nem kiegyensúlyozott. Pedig erről nem tehet.

Melyik variáció jobb?

Vagy az a jobb, ha elmegy qurvázni a férfi, mert mondjuk kíváncsi, és azután őt furja a lelkiismerete? Ez sem jó.

Persze lehet mondani okosan, hogy kell keresni egy minden szempontból ugyanolyan partnert, mint a "párja". Szerintem ha még az ikrek is különböznek, akkor ez talán nem is lehetséges, és akkor még ott a kapcsolat másik ezer buktatója a szexualitáson kívül.

2010. dec. 9. 15:14
 42/43 anonim ***** válasza:

14:56 Nekem szólt?!

Nekem is mind megcsalás,nem arról van szó.Hanem az okokról..hogy ki mi miatt.Nálam minden ok elfogadhatatlan,de azért van egy határ ahonnan már tényleg durva,hogy mi miatt csalja meg valaki a másikat.Igenis félre kell tudni tenni a vágyakat..értem itt ezalatt az anális szexet,szadomazot..stb.Az orális szexről meg beszélgetni kell.Mindig szükség van/lesz a kommunikációra.

2010. dec. 9. 15:24
 43/43 anonim ***** válasza:

Nem céloztam, csak hangosan gondolkodtam. Nekem bizonyos szempontból szerencsém van, mert nem extrém magas a libidom, és nem okoz gondot, hogy háttérbe szorítsam a tulzott vágyaimat, ha esetleg vannak. Ezért tudok talán gondolkodni azon, hogy mi van a többiekkel? Akik talán amúgy rendes emberek, csak nagyobb a "késztetésük", mert úgy születtek. Ezek vagy erőszakot tesznek a saját természetükön, vagy qurváznak. Aztán emiatt vagy fúrja őket a lelkiismeret, vagy nem.

Gondolom.

2010. dec. 9. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!