Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít megcsalásnak? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak? Csak mert van, aki azt állítja, hogy csak a szex a megcsalás. , de érdekelne, hogy az ilyenek mit szólnának hozzá, hogy a párjukat valaki más kényezteti pl masszírozással.

Figyelt kérdés

Gondolat, hogy más is lehetne a partner?

Gyertyafényes vacsora egy csinos hölggyel/jóképű úrral, ahol jól érezzük magunkat, s nem szívesen említenénk meg a partnerünknek?

Más masszírozása? (nem mint masszőr, hanem mint de jó ez neki/nekem)

Csók?

Orális szex?

Igazi szex?

A válaszok íróját kérem közöljék korukat, s nemüket.

2010. dec. 9. 11:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Válaszadónak: Vadászösztön. Én lány vagyok de ugyan ezt éreztem. Mikor elkezdtem találkozni valakivel, akiről tudtam, hogy tetszem neki & azért ő is tetszett nekem (Szigorúan úgy hogy mások barátaink is voltak ott, nehogy bármi történjen.) jó érzés volt, azt hittem megtaláltam amire vágyom, de mikor először oda akart hajolni, hogy megcsókoljon, kirázott a hideg & undorodni kezdtem tőle, szinte menekülőre fogtam. Néha kellenek ilyenek, hogy rájöjjünk arra, hogy amit akarunk, már rég a miénk. :)
2010. dec. 9. 13:03
 32/43 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentjéhez: szerintem többre mennél, ha a barátnődet vinnéd el valahova. Tényleg befullad a kapcsolat, ha a randik megszűnnek, és a pár csak egymáshoz járkál át és ott mondjuk nézik a tévét. Röhej, de ez már hónapok után bekövetkezhet, ha valamelyiknek jók a lakáskörülményei, és akkor viszlát programok.

A kedvesemmel van egy kedvenc kocsmánk (igényesebb), ahol az egyik első randink volt, havonta minimum egyszer puccba vágjuk magunkat és kettesben beülünk oda és "randizunk". Megfogadtuk, hogy ha xxx évig együtt maradunk, erről sosem fogunk leszokni. Jó rájönni, milyen jót tudunk csak simán beszélgetni (is) :)

Esetleg el is játszhatjátok, hogy felszeditek egymást :D

Szóval szerintem a megcsalásnál találj ki valami kreatívabbat. Kb. értem én, hogy mi hiányzik, de gondolj arra, hogy az új emberrel is ugyanide lyukadnál ki előbb-utóbb.

2010. dec. 9. 13:04
 33/43 anonim ***** válasza:
90%
Aki részegen félrekefél, vagy csak smárol, vagy egyéb, az is megcsalás. A pia semmire sem magyarázat, ez csak kibúvó. Ha valaki hűséges, az részegen is hűséges, tapasztalatból mondom.
2010. dec. 9. 13:05
 34/43 anonim ***** válasza:
A masszázsban nincs semmi, a vacsorában sem, ha baráti, nekem a más iránti vonzalomnál kezdődik. 23/L
2010. dec. 9. 13:18
 35/43 anonim ***** válasza:
Az nem megcsalás, hogy egy helyzetet hiányolsz, konkrét szereplő nélkül. Lehet, hogy csak a pároddal kellene feldobni a kapcsolatotokat.
2010. dec. 9. 13:20
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az "érzelmi szál" a lényeg.

Ha ez lenne a legfontosabb, akkor a qrvázás nem számítana megcsalásnak.

Ugyanis a qurva nem különb a fodrásznál abban a tekintetben, hogy pénzért nyújt egy szolgáltatást. Érzelmekről ott semmi szó sincs.

2010. dec. 9. 14:31
 37/43 anonim ***** válasza:
pontosan, így aztán a qurvázás nem is megcsalás ... látod mindig lesz kereslet rájuk, mert nmindig lesznek kielégítetlen igények, ez a durva inkább h sokak otthon nem merik kiélni azt amire valóban vágynak, aztán persze majd máshol megkapják ... na de csoda ? végül is magától értetődő ...
2010. dec. 9. 14:36
 38/43 anonim ***** válasza:

Forma szerint nem megcsalás persze. Ez igaz. Mégis természetes, hogy egy a legtöbb nő nem veszi jónéven a qurvahölgyek látogatását.

A férfi és a nő egyébként különböző abból a szempontból, hog a férfi könnyebben létesít szexuális kapcsolatot minden érzelmi kötődés nélkül, miközben a nők többségének szüksége van arra, hogy érzelmileg kötődjön a párjához.

Ugyanez az oka annak, hogy egy szerelmes nő jobban tolerálja partnere rosszabb szexuális teljesítményét, ha szereti. A férfit ezzel szemben sokkal inkább zavarja, ha a barátnője nem jó az ágyban.

Ez van. Kicsit különbözünk...

2010. dec. 9. 14:46
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Na jó azért a "nem merik kiélni vágyaikat" ne tegyük egyenlővé azzal hogy az asszony nem elégiti ki vágyaikat és akkor mennek qrvázni.Inkább nem tudják kiélni magukat otthon.De azért szerintem ebben is van egy határ.Tény hogy a férfiak 99%a imádja az orális szexet,a nőknek meg foggalmam sincs mekkora része nem szereti.Aztán ezeknél a nőknél a férfiak fele megérti,elfogadja és nem erőlteti.A másik fele erőlteti,aztán vagy megkapják amit akarnak,vagy keresnek valaki mást akinél megkaphatják.Szerintem ez azért nem ok a magcsalásra!Emellett persze a nők részéről meg önző dolognak tartom,hogy soha,egy kicsit sem bírják félretenni saját undorukat,vagy nem tudom mijüket,azért hogy a szerelmének örömet okozzon..

Viszont ami már bőven határon túl van,az az egyre terjedő anális szex.Ha egy nő nem akar belemenni az anális szexbe,akkor azért az elég durva ha emiatt megcsalja a párja csak azért hogy kielégítse vágyait.Ez már bőven az extrák közé tartozik..

Ja és mondom ezt egyébként úgy,hogy én szeretem.Tehát nem vagyok anális szex ellenző..

2010. dec. 9. 14:50
 40/43 anonim ***** válasza:

A felsoroltaid kozul nalam mind megcsalasnak szamit.

18 f/karpatalja

2010. dec. 9. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!