Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít megcsalásnak? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak? Csak mert van, aki azt állítja, hogy csak a szex a megcsalás. , de érdekelne, hogy az ilyenek mit szólnának hozzá, hogy a párjukat valaki más kényezteti pl masszírozással.

Figyelt kérdés

Gondolat, hogy más is lehetne a partner?

Gyertyafényes vacsora egy csinos hölggyel/jóképű úrral, ahol jól érezzük magunkat, s nem szívesen említenénk meg a partnerünknek?

Más masszírozása? (nem mint masszőr, hanem mint de jó ez neki/nekem)

Csók?

Orális szex?

Igazi szex?

A válaszok íróját kérem közöljék korukat, s nemüket.

2010. dec. 9. 11:50
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Csak az számít megcsalásnak, ami érzelemmel párosul. Tehát ha megerőszakolnak egy lányt, leitatnak egy lányt, berug egy fiu és megdug valakit, stb, nem számít megcsalásnak. Ha elmegy egy lánnyal zöldséget vásárolni a piacra, aki tetszik neki, akkor ezzel megcsalja a párját.

Az élet nem bonyolult. Két dolog van csak: Mindent ki kell élvezni, és nem szabad fájdalmat okozni a másiknak.

2010. dec. 9. 12:29
 22/43 A kérdező kommentje:
nem szabad fájdalmat okozni a másiknak: ha nem tudja, nem fáj neki? tehát titokban csalni szabad, hisz az nem fáj neki.
2010. dec. 9. 12:41
 23/43 anonim ***** válasza:

Én masszíroztam úgy lányt, hogy volt párja. Egy esetben. Lényegében az történt, hogy sikerült felizgatnom, pedig nem ez volt a cél, csak így sikerült.

Mivel érthető módon kellemetlen volt az, hogy nem lehetett a dolognak "folytatása", ezért ezzel többé nem kísérleteztünk.

Szerintem ezzel nem csalta meg a párját.

2010. dec. 9. 12:41
 24/43 anonim ***** válasza:

Ezért mondom, hogy van egyfajta "közös megegyezés" arról, hogy a kapcsolatnak hol a "határai", és aki azt "átlépi" az hűtlen.

Ha valaki a párja tudtával szeretőt tart, az nem megcsalás. Az valami furcsa "viszony", vagy "állapot" ami a többségnek elfogadhatatlan, de nem "megcsalás", mert tudvalevő dolog.

Ami titokban történik, az megcsalás, nem nyílt lapokkal játszik.

2010. dec. 9. 12:44
 25/43 anonim ***** válasza:

Számomra a csóknál és egyéb testi kapcsolatnál kezdődik a megcsalás.Az hogy mindeközben milyen folyamatok játszódnak le a fejében,szívében nem tudom,tehát én erről ezért nem beszélek úgy mint megcsalás.

Viszont szerintem az baromság,hogy ha a fiú vagy lány ittas,lefekszik valakivel mindenféle érzelem nélkül,és akkor mindez nem megcsalás.Az hogy valaki földig issza magát aztán csókolózik egy lánnyal,az még megbocsátható.De csakis azért mert ez tényleg hirtelen jön,és még el is lehet hinni hogy semmi érzelem nem volt benne.

Viszont az hogy valaki eljut az ágyig,azért az nem fél másodperc,van ideje gondolkodni,ráeszmélni,hogy basszus nekem párom van és én őt szeretem,mi a francot csinálok?!?!Tehát én nem értek egyet azzal aki azt mondja,hogy ittasan lefeküdni valakivel,nem megcsalás.Mert AZ!!

2010. dec. 9. 12:47
 26/43 anonim ***** válasza:

12:12

figyi, a sex azért sztem nem az a területe az életnek, ami a lemondásokról szólna ....

most ha egy fiú / férfi vágyik az orális szexre, akkor te jöhetsz mindenféle racionális érvvel, nem hiszem, hogy itt a győzködés hatására majd "elfelejti", hogy valóban az nem is kell neki ... nem értem én ezt komolyan, de tehát azt várnád el a párodtól, hogy igenis fogja vissza magát és igenis fogja vissza amit akar, mert téged szeret ... na most ez nem önzőség egy cseppet ??

hát tudjátok, azért mégsem olyan nagy csoda sem a sok prosti jelenléte sem a rengeteg, mindennapos félrelépések megléte .. mondjam azt h törvényszerű ?

2010. dec. 9. 12:48
 27/43 anonim ***** válasza:
12:47 vagyok.Egy helyen nem általánosítottam.Tehát ha valaki csókolózik egy másik emberrel..
2010. dec. 9. 12:49
 28/43 anonim ***** válasza:
na , a 12:29 tök jól leírja a lényeget ....
2010. dec. 9. 12:50
 29/43 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján a megcsalás attól függ, hogy a partner mit tart annak. Úgy néz ki nem definiálható. 4 éve járok egy lánnyal, soha nem csaltam meg, de hogy őszinte legyek, hiányzik az, amit randizgatós koromban éreztem, amikor séta, közös program volt valakivel, akivel még nem tudhattam, hogy lesz-e valami vagy sem. Hiányzik az ismerkedési időszak. Mi ez? Vadászösztön?
2010. dec. 9. 12:55
 30/43 anonim ***** válasza:

Barátilag eljárkálni mással ide-oda, néha találkozgatni nem számít megcsalásnak - viszont ha az illető erről vonakodik beszámolni a párjának, akkor ott valami nem tiszta.

Sülve-főve napi rendszerességgel kettesben együtt lenni a másik nem képviselőjével mint baráttal - határeset, engem zavar. Ha van ott más személy is, mindjárt elfogadhatóbb.

Gyertyafényes vacsora mással - egyértelmű megcsalás. Ne mással randizzon, romantikázzon, hanem velem.

Masszírozás? Azt hiszem mindketten ütnénk agyon a másikat, ha más masszírozná - ha csak nem gyógymasszőrről vagy sportgyúróról és egyáltalán nem szexuális tartalmú, egészségügyi vagy sportmasszázsról van szó. (De aktuálisan nincs erre szükségünk)

"moziban közös székbe veszünk jegyet" - ezt nem értem :D

29/N, 12.00

2010. dec. 9. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!