Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít megcsalásnak? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít megcsalásnak? Csak mert van, aki azt állítja, hogy csak a szex a megcsalás. , de érdekelne, hogy az ilyenek mit szólnának hozzá, hogy a párjukat valaki más kényezteti pl masszírozással.

Figyelt kérdés

Gondolat, hogy más is lehetne a partner?

Gyertyafényes vacsora egy csinos hölggyel/jóképű úrral, ahol jól érezzük magunkat, s nem szívesen említenénk meg a partnerünknek?

Más masszírozása? (nem mint masszőr, hanem mint de jó ez neki/nekem)

Csók?

Orális szex?

Igazi szex?

A válaszok íróját kérem közöljék korukat, s nemüket.

2010. dec. 9. 11:50
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

valóban sokan állítják, hogy a szex csak érzelmekkel lehetséges, de sztem ezt ők s egondolják komolyan, vagy ha igen, akkor nagyon tudom sajnálni, egyáltalán a szűklátókörűséget is, ugyanis már hogyne működne a szex abszolút érzelmek nélkül, csak pl egy király sexkaland erejéig ?? ugyan már ... ne legyünk se naivak se álszentek :)

sztem egy sexkaland nem jelent amúgy megcsalást, ahhoz kell az érzelmi kötődés is a személy iránt, na de az már egy más téma

2010. dec. 9. 12:05
 12/43 A kérdező kommentje:
11:50-nek, tehát szerinted az nem megcsalás, ha az embernek van párja, de kinéz valaki mást, rá is mászik, s csak szexet akar tőle, de a szívét nem... majd meg is kapja a testét?
 13/43 anonim ***** válasza:
és az orális sex nem igazi sex ? ne viccelj, tök sokan esküsznek rá h még állatabb mint a "sima" sex, és hát talán én is osztom ezt
 14/43 A kérdező kommentje:
na és megcsalás-e az, ha az ember azért akar beszerezni egy másik nőt, mert a párja nem szeret orálisan kényeztetni?
2010. dec. 9. 12:08
 15/43 anonim ***** válasza:
Igen. Basszus, ha valaki igazán szereti a másikat akkor le tud mondani erről. Vagy ha valaki igazán szereti a másikat félre tudja tenni, hogy nem szereti csinálni & alkalomadtán mégis csinálja.
2010. dec. 9. 12:12
 16/43 anonim ***** válasza:
Mi szoktuk masszírozni egymást egy fiú barátommal, neki is van párja. Nem erotikus helyeken persze. Nem hinném, h megcsalás.
2010. dec. 9. 12:12
 17/43 anonim ***** válasza:

Nekem pl sok nő barátom, ismerősöm van.

Legközelebbi barátom is nő. Párkapcsolatban él, hűséges. Mégis időről időre elmegyünk étterembe, moziba, stb, sokat beszélgetűnk, meég az utcán is belém karol.

Viszont puszinál több nincsen, de a moziban közös székbe vezsünk jegyet.

Érdekes.

A barátjánál egyszerűen "be vagyok jelentve". Mint "legjobb barát, és bizalmas". El kellett fogadnia a srácnak, hogy vagyok a világon, és azért nem viselkedik velem máshogyan, mert ő van neki, hiszen mi 12 (?) éve ismerjük egymást.

Én sokra értékelem, hogy kiáll értem még a magánéletében is. Segítjük egymást amiben tudjuk, d puszinál több nem is volt közöttünk soha.

Ez valami érdekes kapcsolat, ritka dolog.

Ha nemkem lenne valakim most, akkor sem mondanék le ennek a lánynak a társaságáról, ha fejenáll a párom, akkor sem.

Pontosan tudom, hogy milyen kapcsolat ez, és tudom, hogy hol a határ. Mindketten tudjuk.

A lány 29 éves, a barátja 24, és boldogok. Én boldog vagyok, hogy a "barátnőm" boldog.

Szerintem ez nem megcsalás ebben az esetben. Tudom, hogy nem jönne el velem, főleg nem akkor, amikor van valakije. Hűséges. Kevés nőnek hinném el ha mondja, de őt 12 éve ismerem, úgyhogy tudom.

Ha nem az lenne, akkor szerintem én elsők között tudnám meg.

Érdekes nem?

2010. dec. 9. 12:13
 18/43 anonim ***** válasza:
Így van! Azt el lehet nézni! De figyelj egy jól működő kapcsolatban ez úgysem történik meg. Tisztába vagyok saját magammal, tudom mit kell megadni egy férfinak. Ennek ellenére becsúszhat neki egy egyéjszakás Leányzó, hiszen Ő sem vak,és ugye a férfiaknál elég hamar "állnak a dolgok". Ezért biztos nem patáliáznék, de valószínű nem így nyitok egy új kapcsolat felé, hogy az elején megbeszélem vele, hogy nyugodtan félreléphetsz! Hiszen én is elvárom, hogy csak Én legyek neki, de egy botlás (ami lehet csók, orál, rendes szex, vacsi, bármi) még nem megcsalás!
2010. dec. 9. 12:14
 19/43 anonim ***** válasza:

Igazából amiket felsoroltál a kérdésedben, az nálam mind megcsalásnak minősül.

Az, hogy azért feküdtem le ezzal-allaz, mert csak buli volt, nincs semmi érzelem az egy dolog, sőt, az talán még durvább is, mintha érzelmeket kötött volna hozzá.

20L

2010. dec. 9. 12:18
 20/43 anonim ***** válasza:

"na és megcsalás-e az, ha az ember azért akar beszerezni egy másik nőt, mert a párja nem szeret orálisan kényeztetni?"

Szerintem ez alap, hogy alkalmazkodni kell egymáshoz. Vagy a pasi elviseli orál nélkül, vagy a Nőci elviseli szépen,hogy szo*nia kell. Figyu minden 2 emberen múlik.

2010. dec. 9. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!