Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van okom rá hogy felkapjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van okom rá hogy felkapjam a vizet és meg is teszem akkor mért van az hogy még ő van megsértődve?

Figyelt kérdés
még ő sértődik meg hogy mit "hisztizek"
2010. dec. 8. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
lány vagy?
2010. dec. 8. 20:09
 12/17 A kérdező kommentje:

lány vagyok. egyébként a hiszti szót idézőjelbe tettem.

nem hisztizek csak néha idegbeteg leszek.(csak szerinte hiszti) egyébként ha normális hangon kérdezek valamit akkor nem válaszol és utána jön az idegbetegség és azért már én vagyok a szar

2010. dec. 8. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:

akkor verd agyon és ordibálj vele

na jó ne a gyerek egyszerűen a bunkó és a sértődékeny keveréke és nem bírja ki ha neked van igazad

van olyanok akik ezt nem viselik jól ha egy lánynak van igaza

2010. dec. 8. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az egészről semmit nem tudunk mondani, ha csak téged hallgatunk meg és nem tudjuk, az ő oldalán mi játszódik le.
2010. dec. 8. 22:00
 15/17 Moszuke ***** válasza:

te zsörtölődsz ő pedig érzelmileg zsarol téged.

jól tippelem?

2010. dec. 9. 20:51
 16/17 A kérdező kommentje:
olyasmi
2010. dec. 10. 17:27
 17/17 Moszuke ***** válasza:

hát akkor mind ketten hibásak vagytok:)

ajánlani tudom a *Barbara Pease - Allan Pease - Miért hazudik a férfi, miért sír a nő*

könyvet, netről ingyen leszeded .pdf formátumba és elolvassátok.

viccesen tárgyalja a két nem közti kommunikációs szakadékot.

ha menthető a kapcsolat és még menteni akarjátok és felfogjátok a könyv lényegét akkor egy próbát megér..

2010. dec. 10. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!