Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak túlreagálom, vagy jogoson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak túlreagálom, vagy jogoson vagyok megsértődve?

Figyelt kérdés

A barátommal egy suliba járunk, de ő minden hétvégén hazamegy. A héten kérdeztem, hogy megy-e bulizni, és azt mondta, hogy nem. Ma valamiért olyan rossz közérzetem volt...ma kb ck 3x csengetett meg, és ck egy üzenetet írt...este írtam neki, hogy mi van vele, hova van elveszve, és miért nincs msn-en, de nem kaptam választ. Attól tartok elment bulizni (holott tudja, hogy nem szeretem, hogy ha nélkülem megy)..máskor mindig fent van ilyenkor msn-en...úgy érzem történt valami, vagy egyszerűen azért nem írt, mert tudta, hogy megy bulizni, és nem akart magyarázkodni?!

Úgy érzem kicsit megharagszom rá, legalább írhatott volna egy sms-t, hogy ne aggódjam, és hogy tudjam hol van, mit csinál..

Szerintetek durciskodjak kicsit, ha tényleg elment bulizni a tudtom nélkül?

..elég rosszul érzem magam:(

2010. okt. 9. 21:53
1 2 3
 1/22 Kamuuu ***** válasza:
Jogosan is meg nem is
2010. okt. 9. 21:57
 2/22 A kérdező kommentje:
Huh...:( de egy sms-t írhatott volna...ck tudjam legalább, hogy ha bulizni megy is..úgyis biztos rosszul esne, de így még inkább..:(..és régóta együtt vagyunk.
2010. okt. 9. 21:58
 3/22 anonim ***** válasza:
Az nem volt szép, hogy nem válaszolt neked... Majd kérdezd meg, hogy miért!
2010. okt. 9. 21:58
 4/22 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, de ne támadj rá! Inkább beszéljétek meg higgadtan a dolgot még ha el is ment... csak veszekedés lenne belőle és gondolom azt nem szeretnéd. És mondd el neki hogy rosszul esett, hogy nem írt.
2010. okt. 9. 22:01
 5/22 A kérdező kommentje:
hát veszekedés a kapcsolatunk alatt még nem volt, pedig közeledünk az egy évhez...és ez most nagyon rosszul esett, még ilyenre példa nem volt, mindig szólt, ha ment bulizni. Habár lehet, hogy nem ment, ck fáradt, vagy nem tudom, de félek nagyon ,mert rossz közérzetem volt ma, és általában megérzem, ha valami rossz fog történni:((
2010. okt. 9. 22:05
 6/22 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy rossz a hangulatod, de ne legyél nagyon féltékeny, mert azzal csak ártani fogsz a kapcsolatnak...

Azt sem mondom, hogy ne foglalkozz vele, de próbálj megbízni a barátodban... Mondd meg neki, hogy ez rosszul esett neked!

2010. okt. 9. 22:11
 7/22 anonim ***** válasza:
Nem kell minden percéről beszámolnia, akkor sem kellene, ha együtt élnétek.
2010. okt. 9. 22:28
 8/22 A kérdező kommentje:
De egy sms-től mi baja lett volna?
2010. okt. 9. 22:29
 9/22 anonim ***** válasza:
Ami neked egy sms hiányától.
2010. okt. 9. 22:32
 10/22 anonim ***** válasza:

Sosem veszekedtek.Miért,halottak vagytok?

Igen,durcizz be.Durcizd szét az arcod.Duzzzzzzzzzz.Durciiiiiiiiiiiii!!!Színes szappanbuborékok kísérjenek a durcizás baba lépcsőin a nyuszi mintás pólódban.

2010. okt. 9. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!