Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak túlreagálom, vagy jogoson vagyok megsértődve?
A barátommal egy suliba járunk, de ő minden hétvégén hazamegy. A héten kérdeztem, hogy megy-e bulizni, és azt mondta, hogy nem. Ma valamiért olyan rossz közérzetem volt...ma kb ck 3x csengetett meg, és ck egy üzenetet írt...este írtam neki, hogy mi van vele, hova van elveszve, és miért nincs msn-en, de nem kaptam választ. Attól tartok elment bulizni (holott tudja, hogy nem szeretem, hogy ha nélkülem megy)..máskor mindig fent van ilyenkor msn-en...úgy érzem történt valami, vagy egyszerűen azért nem írt, mert tudta, hogy megy bulizni, és nem akart magyarázkodni?!
Úgy érzem kicsit megharagszom rá, legalább írhatott volna egy sms-t, hogy ne aggódjam, és hogy tudjam hol van, mit csinál..
Szerintetek durciskodjak kicsit, ha tényleg elment bulizni a tudtom nélkül?
..elég rosszul érzem magam:(
Nem kell aggódnod! Próbálj megnyugodni, nem lesz baj!:)
Mi nem tudunk segíteni neked...
A köldökzsinór jó hasonlat.
Ugyan már,bulizik eggyet,leissza magát,elvisz néhány csajt táncolni,és ennyi.Jó,talán egy smaci is eldurran,de ennek semmivel se nagyobb a valószínűsége,mint annak hogy nem.Egy csók még nem a világ vége.Hadd éljen a srác egy kicsit,gondolj bele már 1 évet lehúzott melletted,igazán jár neki egy kis szórakozás.Fogd fel úgy,mintha szabadságra küldted volna az 1 éves robot után.Mint egy rabszolga,aki hirtelen megkapja a hétvégi felszabadítólevelét,és végre elhagyhatja az ültetvényt néhány napra.Hadd fusson és szaladjon az édes álomba,hiszen oly sokáig volt lefojtva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!