Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom?
Figyelt kérdés
Párommal voltunk egy kis összeröffenésen bnőméknél, és voltak náluk mások is, több pár, kiderült, az egyiket ismeri is a párom, egy gimibe járt a sráccal és a lánnyal is. 3 éve vagyunk együtt, semmi gond, megbízunk egymásban, de én eléggé féltékeny vagyok, és a csajjal sokat beszélgetett, ráadásul olyan volt néha, mintha ott se lennék. mint egy kis pisis, aki nem tud hozzászólni semmihez. szar érzés volt... :S marhára idegesítő a csaj,féltékeny vagyok.2011. aug. 11. 00:06
1/12 anonim válasza:
ugyan már.. csak beszélgettek, ne reagald tul.....
3/12 szenszi válasza:
verd agyon a ribancot egy péklapáttal
4/12 anonim válasza:
nyugalom és hidegvérmég akkoris ha emlősök vagyunk
5/12 anonim válasza:
Beszélgettek? És? Próbáld meg ezt kezelni, mert ezzel fogod elzavarni a párod magad mellől.
6/12 anonim válasza:
szerintem nincs okod a féltékenységre. ha baráti összejövetelre mentetek, várható volt, hogy nem csak veled fog foglalkozni. ebben semmi rossz nincs szerintem, pláne hogy egy gimibe jártak a csajjal, és így volt is témájuk. annak a csajnak is van barátja, 3év után azért gondolom te is bízol a párodban, ugyhogy nincs itt semmi gond :)
7/12 A kérdező kommentje:
és hogy tudnék csillapítani magamon? ilyenkor, ha más lányokkal beszélget, felforr az agyamban a víz és lassan szétdurran már :D ugyanis ő előszeretettel kotyog ki 2nkre tartozó dolgokat idegen lányoknak (is), akár.
2011. aug. 11. 00:12
8/12 anonim válasza:
háát ez gázabb már kicsit :D mindenképpen szólj neki hogy nem kellene.. persze csak amikor négyszemközt vagytok.
10/12 A kérdező kommentje:
szóltam már, de társaságban teljesen hülyén tud viselkedni... mintha a kp-ba akarna kerülni, és csak dumál dumál dumál, nem is törődik azzal, h emiatt már számtalanszor összebalhéztunk.
2011. aug. 11. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!