Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom?
Figyelt kérdés
Párommal voltunk egy kis összeröffenésen bnőméknél, és voltak náluk mások is, több pár, kiderült, az egyiket ismeri is a párom, egy gimibe járt a sráccal és a lánnyal is. 3 éve vagyunk együtt, semmi gond, megbízunk egymásban, de én eléggé féltékeny vagyok, és a csajjal sokat beszélgetett, ráadásul olyan volt néha, mintha ott se lennék. mint egy kis pisis, aki nem tud hozzászólni semmihez. szar érzés volt... :S marhára idegesítő a csaj,féltékeny vagyok.2011. aug. 11. 00:06
11/12 A kérdező kommentje:
pl. mit kotyog ki? hát voltak már gázosabb dolgai is, azokat most nem írom le, de pl. a mostaniban az volt, h én milyen bnő vagyok, az a csaj mennyivel jobb, mert ő leül a barátjával star worsot is nézni, velem meg csak hülye lányos szarokat lehet nézni.. és a végén már a csaj is azzal jött, h ja igen, ezt is csak azért nézted, mert "kellett", mi?... de azt mondjuk épp nem.. szal mintha kis gonosz dög bnő lennék..:D
2011. aug. 11. 00:18
12/12 napietus válasza:
lehet kicsit magadba is kellene nézned, mert tleg kis dögként viselkedhetsz, csak ezt Te persze magadon nem veszed észre. már az is ezt támasztja alá, hogy ilyeneken cirkuszolsz.
nyugodj le, és próbáld magad egy kicsit az ő szemével nézni. azt hiszem, nagyon meg fogsz ijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!