Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nektek lenne-e kifogasolni valotok azzal kapcsolatban, hogy ugyanabban az alberletben lakjatok egyutt a parotokkal amiben o a volt baratnojevel lakott?
Nem lenne. Az alábbi feltételekkel.
Ne legyen sem szóban, sem a viselkedésben érezhetően benne, hogy "itt én az előző barátnőmmel is laktam ám'".
Vagyis: az extől kapott tárgyak, közös fényképek, rá egyértelműen emlékeztető tárgyak ne legyenek szem előtt, hanem ha van igény a megtartásukra, akkor legyenek egy dobozban a szekrény aljában. A legjobb esetben az új párnak tudni sem kell róluk.
Soha ne mondogassa nekem a párom, hogy "bizony ezt a kanapét még Anitával közösen vettük!". Ha vannak is közösen vásárolt, ott maradt tárgyak, arról nekem tudnom sem kell.
Így szerintem sem gond nincs belőle.
a csajokat minden zavarja amihez az előző csajunknak köze volt.
például a legutóbbi csajom gusztustalan dolognak kiáltotta ki az allergiát.!!!:)
mert az őt megelőző csajom allergiás volt a porra.
beteg mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!