Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tűnök nagyon nagy baleknak, ha egy interneten megismert lánynak segítek pénzzel?
Egy olyan lányról van szó,akit 2-3 éve ismertem meg a neten,de még csak nem is találkoztunk.(mivel 800-kmre lakik)
Legutóbb azt panaszolta,hogy anyagi gondjai vannak,és még a lakbért sem tudja kifizetni,meg a fiának sem tud ajándékot venni karácsonyra.Mondtam,hogy szívesen segítenék neki,de nem utasította el,csak magyarázkodott,hogy vissza fogja adni,meg ilyenek.Tudja hogy nem vagyok gazdag,és azt is,hogy könnyen befolyásolható és kicsit naív vagyok.Nem tudom,nem követek-e el hibát ha küldök neki pénzt,de cserben sem szeretném hagyni.Nem szeretném azt sem,ha olyannak tartana,akit könnyen meg lehet úgymond fejni.
Elhiszem hogy sajnálod, de nem ismered ...
Neten annyi mindenki hazudik magáról és másnak adja magát ... Én nem mennék bele, nagyon kamu szaga van az egésznek. A pénzt ha átküldöd neki akkor köszönj is el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!