Ha egy interneten megismert pasi meghívna olaszországba 3 napra, elfogadnád?
Lehet,nem jó témakörbe raktam,de végül is utazásról is van szó.
Szóval Tegyük fel,hogy lány vagy,és a pasit kb 2-3 hete ismered,néhány msn,és 1-2 telefonváltás az össz ismeretség.
(élőben még nem találkoztatok)
Még annyit hozzátennék,hogy a pasi fizetné a repülőjegyet,és a szállás az ő lakásán lenne?Nem lenne benned, olyan,hogy ezt nem lenne szabad elfogadnod,és félelem,hogy kiszoláltatottá válnál vele szemben.
Egyébként nem rólam,hanem a nővéremről van szó,és egy kissé féltem.De ő nagyon mennne,és meg van veszve Rómáért.(A pasiért nem annyira.)
Én nem tudom befolyásolni,hogy menjen vagy ne,de mégis nem nagyon "durva"(más szót nem találtam rá) ilyen meghívást elfogadni?
Elsősorban lányok válaszát várom.
nem mennék, mégpedig azért, mert ilyen téren én nagyon gyanakvó vagyok. nem ismerem a történet részleteit, de az a véleményem, hogy nem mennék. abban sem lennék biztos, hogy a pasi tényleg ott él, tényleg ott lesz-e?2-3 hét alatt nem lehet megismerni valakit annyira, hogy megbízzunk benne. Rengeteg kamu dolog van interneten, mindenki azt mond amit akar. Egy barátnőm pl. neten ismerkedik fiúkkal, és volt, hogy a fiú nem jött el a randira. Nem akartam mondani neki, hogy csodálkozol?, mert nem akartam megbántani. Egy kapcsolata sem volt hosszú életű, ami neten indult.
Szerintem sürgősen beszéld le, inkább gyűjtse a pénzt és egy barátnőjével menjen oda nyaralni egy hétre, ha annyira oda akar menni.
Ismered a mondást? Messziről jött ember azt mond amit akar.
Az interneten való ismerkedésnél bizony ez nagyon helytálló..A legtöbb ember az mondja a másiknak amit hallani akar.És nem mennék semmi pénzért így ki külföldre.Mit csinál ha ha mondjuk kimegy,és a pasas egy torzszülött,és a lakásban rajta kívül még van vagy 5 férfi akik nem pulóvert szeretnének megtanulni kötni?Megverik,elveszik az útlevelét?Hogy védekezik?ha még elfutni sem fog tudni?
Róma nem a világ vég! Ha annyira oda van érte,akkor gyűjtsön pénzt és menjen ki valaki ismerőssel mint turista,de ne azért mert egy idegen pasas pár hét után azt mondja gyere!!Ez több mint gyanús...
(csak megjegyzem,még a 18 éves fiamat sem engedném így ki)
37/N
Két dolog miatt nem mennék. Egyik hogy nem futok egy hapi után. A hapinak ugyan ennyi erö ide jönni, és megismerni a növéredet, panzióba hotelben ellesz.
A másik meg hogy honnan tudja a növéred hogy nem prosti lesz belöle, ezek az emberek annyira szépen tudnak vele beszélni.
Ha növéred meg van veszve érte, akkor a hapi párszor jöjjön ide aztán nyárra kialakul egy kapcsolat aztán mehet ö is.
Nekem a férjem külföldi itt is élünk, igaz munkahelyen ismerkedtünk meg, de az elsö pár hónapokban ö jött hozzám, szállodában lakott. aztán mikor már eléggé megismertük egymást akkor mentem hozzá én, de saját magam fizettem a repjegyemet. mivel ö egyedül lakott így hozzá mentem, de akkor már vagy 5x volt magyarországon csak miattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!