Ha egy interneten megismert pasi meghívna olaszországba 3 napra, elfogadnád?
Lehet,nem jó témakörbe raktam,de végül is utazásról is van szó.
Szóval Tegyük fel,hogy lány vagy,és a pasit kb 2-3 hete ismered,néhány msn,és 1-2 telefonváltás az össz ismeretség.
(élőben még nem találkoztatok)
Még annyit hozzátennék,hogy a pasi fizetné a repülőjegyet,és a szállás az ő lakásán lenne?Nem lenne benned, olyan,hogy ezt nem lenne szabad elfogadnod,és félelem,hogy kiszoláltatottá válnál vele szemben.
Egyébként nem rólam,hanem a nővéremről van szó,és egy kissé féltem.De ő nagyon mennne,és meg van veszve Rómáért.(A pasiért nem annyira.)
Én nem tudom befolyásolni,hogy menjen vagy ne,de mégis nem nagyon "durva"(más szót nem találtam rá) ilyen meghívást elfogadni?
Elsősorban lányok válaszát várom.
Az Elrabolva Cimű filmet láttátok??
azt nézze meg a nővéred és az után talán nem lesz kedve elmenni...
Én biztos nem mennék. Nem lehet tudni, hogy a pali szervkereskedő-e, pl, vagy prostitúcióval is foglalkozhat. Sajnos, ami túl szép, hogy igaz legyen, az valószínűleg nem is lesz az. Ez szerintem csak egy mese. Gondolj bele, a nővéred egy "törékeny" nő, nem tudja, hogy a pasa milyen testalkatú, és szándékú. Lehet, hogy neten és telefonon barátságos, de ez lehet éppen a mézesmadzag. Hogy ő fizeti a jegyet, szállást, ráadásul a pali lakásán, nem biztató a biztonságra nézve, szórakozásra és utazásra nézve persze hatalmas lehetőség. Én mindenképpen félnék, és mivel nem szeretek rettegni, és az úton azon filózni, hogy vajon tényleg odamegyünk-e, vagy egy sötét pincébe, így nem mennék, max min. 3 testőrrel.
Próbálj beszélni a nővéreddel, a családodnak és neki is egy életreszóló emlék lehet belőle, több mint valószínű, hogy negatív értelemben.
Na, mi lett?
Épségben hazatért a nővéred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!