Ha egy interneten megismert pasi meghívna olaszországba 3 napra, elfogadnád?
Lehet,nem jó témakörbe raktam,de végül is utazásról is van szó.
Szóval Tegyük fel,hogy lány vagy,és a pasit kb 2-3 hete ismered,néhány msn,és 1-2 telefonváltás az össz ismeretség.
(élőben még nem találkoztatok)
Még annyit hozzátennék,hogy a pasi fizetné a repülőjegyet,és a szállás az ő lakásán lenne?Nem lenne benned, olyan,hogy ezt nem lenne szabad elfogadnod,és félelem,hogy kiszoláltatottá válnál vele szemben.
Egyébként nem rólam,hanem a nővéremről van szó,és egy kissé féltem.De ő nagyon mennne,és meg van veszve Rómáért.(A pasiért nem annyira.)
Én nem tudom befolyásolni,hogy menjen vagy ne,de mégis nem nagyon "durva"(más szót nem találtam rá) ilyen meghívást elfogadni?
Elsősorban lányok válaszát várom.
nem !!!
szentem a csávó valami elmebeteg pszichopata vagy télleg prostit csinál belőle , ha meg nagyon mehetnéke van mennyjen fusson 10 kőrt a ház körül
Sajnos már nem tudom lebeszélni,mert megvette a repülőjegyet:(
Azt mondta bízik benne,es nem néz ki a pasi sem emberkereskedőnek,sem rossz szándékú embernek.Állítólag jó családból származik,és olyan "visszafogottabb ,nem hívalkodó típus,és egy ingatlanirodában dolgozik jogi tanácsadóként.
Másik szállást azt tud nézni,ha rosszul alakulnának a dolgok.
"Azt mondta bízik benne,és nem néz ki a pasi sem emberkereskedőnek,sem rossz szándékú embernek"
Ha ezek a figurák úgy néznének ki, hogy ránézésből meg lehetne róluk állapítani, hogy azok, akkor senki sem dőlne be nekik, és nem lennének olyan durva történetek, mint amit itt az oldal elején írt valaki. Valahogy próbáld megakadályozni, hogy elmenjen! Ha nem tudod, akkor imádkozz, hogy szerencséje legyen, és ez a pasi tényleg csak rendes akarjon vele lenni.
Hát ezt a szüleidnek kéne elmondanod. Annyit tehetsz, hátha ők megtiltják neki.
Egyébként sajnos én is csak arra számítok, hogy nagyon rossz lesz neki.
Volt már Rómában többször is,és beszél angolul,ha nem is a legjobban.Szent István házat ismeri,mert volt már ott.
Csak anyukánk él,és ő bízik a lányában,és felnőtt nő,azt tesz amit akar.Ja és,ne gondoljátok,hogy egy tinilányról van szó,(30 feletti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!