Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha egy interneten megismert...

Ha egy interneten megismert pasi meghívna olaszországba 3 napra, elfogadnád?

Figyelt kérdés

Lehet,nem jó témakörbe raktam,de végül is utazásról is van szó.

Szóval Tegyük fel,hogy lány vagy,és a pasit kb 2-3 hete ismered,néhány msn,és 1-2 telefonváltás az össz ismeretség.

(élőben még nem találkoztatok)

Még annyit hozzátennék,hogy a pasi fizetné a repülőjegyet,és a szállás az ő lakásán lenne?Nem lenne benned, olyan,hogy ezt nem lenne szabad elfogadnod,és félelem,hogy kiszoláltatottá válnál vele szemben.

Egyébként nem rólam,hanem a nővéremről van szó,és egy kissé féltem.De ő nagyon mennne,és meg van veszve Rómáért.(A pasiért nem annyira.)

Én nem tudom befolyásolni,hogy menjen vagy ne,de mégis nem nagyon "durva"(más szót nem találtam rá) ilyen meghívást elfogadni?

Elsősorban lányok válaszát várom.

2010. márc. 4. 16:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Elmesélek egy történetet.20 évvel ezelőtt nem volt internet,és nem volt ilyen lehetőség,hogy neten keresztül ismerkedj másokkal.A barátnőm(nevezzük Katának) szép lány lévén sok udvarlót tudhatott magának.Megismerkedett egy német fiúval.Jártak,és pár hónap után a srác mondta a Katának,hogy menjen ki vele Németországba.Bemutatja a családját,barátait,mindenkit.A szülei nem akarták,és ellenezték,hisz szerintük pár hónap kevés,hogy megismerjük a másikat.Mi sem akartuk lányok,de Kata mégis kiment,avval a szöveggel,hogy "Ugyan mi bajom lehetne?Ha nem tetszik valami hazajövök"..Hónapokig nem hallottunk róla semmit! Se levél,se telefon,Semmi!!Emlékszem az anyukája minden nap sírva kérdezte tőlünk,hogy kaptunk hírt? Sajnos nem! Majdnem 1 év telt el,amikor jött az anyjától egy üzenet,hogy ha tudunk menjünk be a kórházba mert Kata újra itthon van.Rohantunk be,és a szép lányból egy drogos idegroncs lett.Nem lehetett rá ismerni.Soha nem heverte ki ami vele történt.Jóval később tudtuk meg,hogy mi történt.Kimentek,és a srác bemutatta a barátainak,akik egytől egyik drogosak,bűnözök voltak.A srác is azért volt egy ideig Magyarországon,hogy meglapuljon egy kicsit..Megerőszakolták,megverték,és kényszerítették előbb szép szóval,majd,hogy ez nem ment veréssel,droggal,hogy árulja a testét.Az útlevelét elégették,hogy véletlenül se tudja vissza szerezni.Ha 10 percre eltűnt megint csúnyán megverték(az orra több helyen el volt törve),hogy eszébe se jusson elszökni..Mégis egy olyan férfi segített neki aki fizetni akart a szolgáltatásért,és Magyar volt!Ő vitte a követségre..Hát ennyi a történet.Remélem tanulság másoknak is...(na most megint elsírtam magam,hogy eszembe jutott)
2010. márc. 4. 17:24
 12/25 anonim válasza:

nem !!!

szentem a csávó valami elmebeteg pszichopata vagy télleg prostit csinál belőle , ha meg nagyon mehetnéke van mennyjen fusson 10 kőrt a ház körül

2010. márc. 4. 17:28
 13/25 anonim ***** válasza:
Menjen, de nehogy a pasi lakásána aludjon, hanem béreljen valahol szállást. Így nem olyan kiszolgáltatott. Vagy menjen vele valaki, de akkor se a fickónál aludjanak. És a repülőjegyet is fizetheti a nővéred (vagy legalább felét), fapadossal nem olyan nagy kiadás. Aztán ha tényleg normális a fickó, akkor legközelebb már fizetheti ő.
2010. márc. 4. 17:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Én már kaptam így meghívást. El is fogadtam, meg nem is. Vagyis elutaztam inkább önköltségen, szállodába (nem csak a pasi kedvéért mentem, amúgy is szívesen utazom), és csak egy ebédmeghívást fogadtam el, így megismerhettük egymást személyesen, ugyanakkor nem voltam kiszolgáltatva egy számomra idegennek.
2010. márc. 4. 17:47
 15/25 A kérdező kommentje:

Sajnos már nem tudom lebeszélni,mert megvette a repülőjegyet:(

Azt mondta bízik benne,es nem néz ki a pasi sem emberkereskedőnek,sem rossz szándékú embernek.Állítólag jó családból származik,és olyan "visszafogottabb ,nem hívalkodó típus,és egy ingatlanirodában dolgozik jogi tanácsadóként.

Másik szállást azt tud nézni,ha rosszul alakulnának a dolgok.

2010. márc. 4. 18:07
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta bízik benne,és nem néz ki a pasi sem emberkereskedőnek,sem rossz szándékú embernek"

Ha ezek a figurák úgy néznének ki, hogy ránézésből meg lehetne róluk állapítani, hogy azok, akkor senki sem dőlne be nekik, és nem lennének olyan durva történetek, mint amit itt az oldal elején írt valaki. Valahogy próbáld megakadályozni, hogy elmenjen! Ha nem tudod, akkor imádkozz, hogy szerencséje legyen, és ez a pasi tényleg csak rendes akarjon vele lenni.

2010. márc. 4. 18:13
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát ezt a szüleidnek kéne elmondanod. Annyit tehetsz, hátha ők megtiltják neki.

Egyébként sajnos én is csak arra számítok, hogy nagyon rossz lesz neki.

2010. márc. 4. 18:44
 18/25 anonim ***** válasza:
Helyben nagyon nehezen talál szállást, így nem nagyon lesz hova mennie. Rómában a Szent istván ház ami olcsó és magyarul is tudnak. Tesód jól beszél olaszul vagy angolul?
2010. márc. 4. 18:48
 19/25 A kérdező kommentje:

Volt már Rómában többször is,és beszél angolul,ha nem is a legjobban.Szent István házat ismeri,mert volt már ott.

Csak anyukánk él,és ő bízik a lányában,és felnőtt nő,azt tesz amit akar.Ja és,ne gondoljátok,hogy egy tinilányról van szó,(30 feletti).

2010. márc. 4. 19:31
 20/25 anonim ***** válasza:
ŰEz egy bevett módszer az emberkereskedelemben. Garantáltan prosti leszel útlevél és minden nélkül.
2010. márc. 5. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!