Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy igazi rasztafári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy igazi rasztafári srác egy p. kapcsolatban, szerelemben?

Figyelt kérdés

Mindig érdekelt, de szerintem más, mint a többi nem?

20L

2010. dec. 6. 11:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem egy felvett divatstílus miatt lesz valaki jó vagy rossz ember. Kedves kérdező, általánosítasz, nem az első kommentelő a hülye.
2010. dec. 8. 20:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt három...az első idegbeteg volt, a második drogos és alkoholista, a harmadik meg csalfa...na?:D
2010. dec. 8. 20:23
 13/21 anonim ***** válasza:

nem hanem egy srác ismerősöm az

és nem állna neki jól a raszta haj meg asszem nem is lehetne neki csinálni de attól még az

2010. dec. 8. 20:23
 14/21 anonim ***** válasza:
ja és ő nem ideg beteg nem drogs és nem csalfa hanem aranyos rendes és nagyon jó fej
2010. dec. 8. 20:24
 15/21 A kérdező kommentje:

Azt hittem az Vagy, mert írtad, hogy "ha zavarban van hülyeségeket csinál" :)Köszi a választ!

És annak aki írta, hogy általánosítok, és nem az első válaszoló a hülye: később kommenteltem, hogy nem általánosításról van szó, leírtam, hogy miért ilyen meg olyan egy rastafari, de odáig már Te sem jutottál el az olvasással :)

2010. dec. 8. 20:26
 16/21 aftersex ***** válasza:
Ha azt vesszük hogy szeretem a reggae zenét és érdeklődőm a rasta vallás iránt és egész jól tudok patoául akkor én rastafari vagyok? :) szerintem nem teljesen stílustól függ, de én igazából olyan vagyok aki a csillagot is lehozza az égről annak a lánynak akit szeretek. =) remélem segítettem bővíteni a látókörödet :)
2010. dec. 8. 20:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Huha :) Segített ;)
2010. dec. 8. 20:31
 18/21 anonim ***** válasza:
ja azt hogy hülyeségeket mondanak tapasztalat mert sajna volt szerencsém hozzá 8de eddig még nem történt semmi köztünk:S)
2010. dec. 8. 20:47
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem raszta hajam van reggaet hallgatok voltam mar jamaicaban is es nemvagyok alkoholista sot az alkohol ellen vagyok :D
2010. dec. 8. 21:45
 20/21 anonim ***** válasza:
20 évesen lehetne már annyi eszed és tapasztalatod, hogy sejtsd, szinte mindenki más egy kapcsolatban, szerelemben. nem lehet behatárolni hogy milyen stílusú és hajviseletű emberek hogy viselkednek egy kapcsolatban vagy ha beleszeretnek valakibe. ez személyiségtől függ...
2011. aug. 8. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!