Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelemben egy kapcsolatban élni egy nálam 9 évvel időseb nővel?
Én 28/N, barátom 20/F :)
Két éve okésok vagyunk :)
Jó mondjuk nem is úgy viselkedik, mint egy korabeli.
Nálunk ugyanez az elosztás, és együtt vagyunk hét éve. Ismerek egy másik párt is, ott is pontosan ez a helyzet, ők nyolc éve boldog házasok. Egy szintén ismerős párnál pedig tíz év volt a korkülönbség, ők hat évig maradtak együtt.
Tehát nagyon is lehet!
Hát, ezeknél a pároknál nem volt gyereke a lánynak. De az egyik tesóm épp az ősszel talált magának egy nála öt évvel idősebb nőt, akinek van egy tizenegy éves fia, és (egyelőre) remekül elvannak a sráccal is. De veled egykorú gyereke nem is lehetne kilenc év különbségnél :)
A gyerek inkább akkor lehet gond, ha ő már szeretne, te viszont még nem. Ezt érdemes végiggondolni, bár én csak akkor mondanám kizáró oknak, ha ő nagyon és hamar szeretne családot, te meg nagyon sokára vagy egyáltalán nem.
A legtöbb tizenéves srác (ha jól értem, fiú a gyerek) felnéz a huszonévesre. Aki már férfi, de még laza és szót tud vele érteni, a lányoknál viszont már nem a riválisa. No meg felvághat az osztálytársai előtt, hogy milyen érett, felnőtt haverja van :)
Attól is függ persze, hogyan fogadná azt, hogy az anyukája életébe belépett egy új férfi, de ha inkább bátyként viselkedsz vele, nem nevelőapaként (gondolom, ez a szerep elég korai is lenne neked), akkor talán nem lesz féltékeny, és te is jól érezheted magad mellette.
A választottad elég fiatalon lett anyuka, könnyen lehet, hogy ő maga is lazán, fiatalosan nevelte, akkor valószínűleg nem lesz nehéz összebarátkozni a sráccal.
De nagyon előreszaladtunk, egyelőre koncentrálj a holnapi randira és a lányra (nyugodtan gondolj rá lányként, ne a korkülönbséggel foglalkozz). Sok sikert kívánok hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!