Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni egy olyan lányba akit még sose láttál csak képről?
Van egy lány akivel beszéltem mér de csak msn-en.
De annyira kedves és fain,hogy beleszerettem pedig csak képről láttam =/
Jó persze képről is szép de akk is....
Élőben ugye megint más.
Mostmár olyan mintha nem is érdekelne,hogy hogy néz ki,annyira teccik az a csaj úgy ahogy van :$
Volt már ilyen valakivel ? Vagy felejtsem el és vegyek vissza a lendületből ?
Háttőizé.
Tulajdonképpen pesze hogy bele lehet szeretni. Van egy olyan életkor, amikor ez előfordul.
Én Sandra Bullockba vltam szerelmes annak idején. Sajnos nem jött össze semmi. (Pedig reménykedtem) :-)
Igen. Nagyon is. Tulajdonképpen most az embert szeretted meg benne. A gondolatait, a hangját, a céljait, a tulajdonságait. Teljesen természetes, hogy eljutottál oda, hogy mindegy hogy néz ki, mert ha jól, akkor az csak egy plusz ha kevésbbé jól azt meg nem fogod észre venni a többi jó tulajdonsága miatt.
Persze, hogy fél az ember az első találkozáskor, főleg azért,mert mi van ha nem tetszem neki, nem ilyennek képzelt, meg ilyesmi. Ő is így érez, úgyhogy mind a ketten féltek egymástól, de hidd el jól fog végződni. A lelkesedésből azért nem érdemes visszavenni,úgyis tele van az ember gátlásokkal és az visszafog rendesen.
Drukkolok neked, én is így voltam és most nagyon boldog vagyok.
nem. csak abba a lányba, akinek képzeled.
a képzelet néha nem egyezik meg a valósággal.
J válasza
Bele lehet csak ezzel a netes sz@rral az a baj hogy legtöbbször a valóságban nem az van amit bekébzelsz magadnak vkiről tehát lényegében egy általad kreált képbe szeretsz bele. Az msn nem beszélgetés a beszélgetéskor látod a testbeszédét érzed az illatát van egy nonverbális kommunikáció ami sokszor jelentösebb benyomást tesz mint a verbális pláne az irott. Próbálj meg találkozni vele akkor meglátod valóban milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!