Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti könnyen bele tudtok szeretni egy lányba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy attól függ kiről van szó stb.. de úgy általában, van nálatok is olyan, hogy első látásra kiüt valaki? Vagy olyan igazán szerelmesek inkább csak ritkán vagytok?2010. nov. 2. 17:35
1/9 anonim válasza:
Igen létezik olyan hogy könnyen elsőre beleszeretek egy lányba ez így volt a mostani barátnőmmel is és együtt vagyunk már 14 hónapja.
De van úgy hogy ehhez sok idő kell, van olyan hogy előbb megismerjük az illetőt, és később robban ki az a szikra.
2/9 anonim válasza:
Olykor bizony előfordul, hogy első látásra... ;)
5/9 anonim válasza:
én nagyon könnyen szeretek :)
17/f
6/9 anonim válasza:
Én nagyon nehezen ! Még ha tetszik is , mondjuk első látásra , vagy akárhogy akkor is ultra nehéz ez nekem .
Nehezemre esik szeretni.
8/9 anonim válasza:
hát, én is könnyen szerető nehezen feledő, típus vagyok 18f :D ( aztaa micsoda rím :D ) aztán emiatt sokszor nyalom a szőnyeget. Most is be vagyok habarodva:).Majd kiderül hiába-e. on/off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!