Fiúk ti bele tunátok szeretni egy ilyen lányba? (bővebb lent)
főbb tulajdonságok:
-nagyon őszinte akkor is ha nem kéne ( pl ha valaki ajándékot ad és megkérdezi teccik és nem akkor azt mondom h nagyonszépen köszönöm az ajándékot és a fáradozást de nem éppen találta el az ízlésem...)
-metált hallgatok LÁZADÓ típus
-idegesít a politika ezért a hiradó című műsort mellőzöm a mindennapokban
-álmodozó
-kissebségikomplexus
(sose éreztem a családon kívül h valakinek én lennélk az elős vagy a legjobb barát...)
-imád nevetni idiótaságokat művelni
-sport imádó
szeretem az életet, de nem érzem jól magam a bőrömben folyamatosan csak arra vágyom h valakit szerethessek és ő is ugyanúgy szeressen :)
a rossz tulajdonságok közül pedig a legjellemzőbb a türelmetlen és az akaratos
kíváncsi vagyok !KÖSZI előrre is a válaszokat !
Asszem igen... :) Van pár dolog amiben hasonlítunk.
- metált hallgatok
- elegem van a politikából, meg úgy összességében mindenből ami a tévében látható. Van egy tévém, utoljára akkor kapcsoltam be amikor le akartam vadászni egy szúnyogot, és kellett egy kis fény amire előjön...
- álmodozó, hát igen :)
- kisebbségi komplexus: Igen, magányra születtem, de ettől nem érzem magam kevesebbnek
- hülyeségek: mikor mit...
- a sportért nem vagyok oda különösebben, de szeretek bringázni
- lázadó? nem tudom, inkább azt mondanám hogy mindig nekem van igazam. ha nem, akkor is megmagyarázom, hogy miért igen
- és nekem is hiányzik a szeretet
1) Hogy nézel ki, mert ez is fontos.
2) Metált nem szerete, ás a tinis lázadást sem...
F/19
Ez a csaj tök normális !!
Ritka az ilyen ??
Előző vok!
A normálishoz még hozzátenném hogy Felnőtt!!
27 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!