Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg a barátod/barátnőd? Kiderült? Ha igen te mondtad el vagy az akivel megcsaltad?
Egyszer elmentem buliba, szétcsaptam magam, nem csak pia hanem nagyon ment a tánc, aztán elvágódtam az ágyon aztán rám mászott egy csaj, lekapott.
Másnap elmondtam barátnőmnek, hiába közöm nem volt hozzá, meg elhajtottam a csajt, még hónapok múlva is ezen vergődött.
Azóta annak a kapcsolatnak vége, most van egy új kb 3 hónapja, és most megismétlődött a dolog, de most tuti nem mondom el, tuti ez is itt vernyákolna.
Én meg nem fogom ezt hallgatni hónapokig, h mekkora izé voltam.
nem "félsz2 attól h a csaj mondja el neki?
hány éves vagy?
Igen.Eggyütt voltam egy fiuval 5 hónapig,de volt egy másik akivel mindig csókolóztunk ha találkoztunk.Kiderült,mert valaki beköpött,utána bevalottam mindent.Eggyütt voltunk még kis ideig,de halálra volt itélve ez a kapcsolat.
Aztán jött egy másik fiú,őt is a csókolózos pasival csaltam meg.Nem tudta meg. Már szakitottunk.
igen megcsaltam az akkori barátnőmet. 1 honapja voltunk akkor eggyütt. nagyon szétcsusztunk. rengeteget ittunk. és ottvolt a legjobb barátnője az akkori pasijával. Az én batánőm meg a legjobb barátnőjének a pasija lementek hányni a budiba. A legjobb barátnője meg lekapott. Smároltunk vagy 2 percig. Aztán megbeszéltük h ez mennyire nem volt helyes meg minden. Aztán megint smároltunk..xD
Nem derült ki. Következő nap megbeszéltük, h erről soha az életbe nem beszélünk senkinek. És ez igy is lett. :D
Annak a kapcsolatnak vége. 10 honapig tartott. de a vége már nagyon sz*r volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!