Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fognak elmúlni a féltés, és a rémálmok?
Fél éve vagyunk együtt, de a barátom rettenetesen féltem, hogy valaki eltekeri a fejét és elveszi tőlem. Főképp a volt barátnőjétől, akivel már nem is beszél, mégis 2,5 évet voltak együtt és elsők voltak egymásnak.
Olyan érzésem van, hogy mivel a volt barátnő volt neki az első, és én csak a második, ezért engem nem úgy és nem annyira szeret..
Nekem viszont a barátom volt az első, emiatt nagyon ragaszkodom hozzá, és nagyon félek, hogy nem szeret annyira. Ő bizonygatja hogy nagyon szeret, sokat jön hozzánk, szeret itt lenni, én is sokat vagyok náluk, az mondta a szex is rettenetesen jó velem, imádja amilyen vagyok, a testem, a belsőm, a viselkedésem, és tényleg mindent megkapok lelkileg, testileg, mindenhogy.
De mégis mikor múlnak el ezek az érzések, és mikor tűnnek el a rémálmok, amelyekben elveszik tőlem?
Hasonló helyzetben vagyok, mint te.
Mi 2 éve vagyunk együtt a barátommal, előttem neki is volt egy 1,5éves kapcsolata. Nagyon féltékeny voltam a lányra, még utánna is mikor szakítottak.Mindig azon törtem én is a fejem, h mi lesz ha visszamegy hozzá, stb...
De átgondoltam a dolgokat, és rájöttem, hogy azért van velem a barátom, mert szeret, én vagyok neki az egyetlen lány az életében aki fontos neki.
Hisz akkor nem írna nekem nap mint nap sms-eket, mindegyiknben leírja h szeret és hiányzom neki, minden nap beszélünk, és nem más lányok után futkos. MMegtalálta bennem azt aki neki valójában kell.
A te barátod azért van veled bizonyára mert szerelmes beléd, és esze ágában sincs más lány után nézni
Gondold át te is, hisz a barátodnak is rossz lehet az h kételkedsz benne.
Valszínű, még a kapcsolatotok nem érett meg a teljes bizalomra a te részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!