Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor fognak elmúlni a féltés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fognak elmúlni a féltés, és a rémálmok?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, de a barátom rettenetesen féltem, hogy valaki eltekeri a fejét és elveszi tőlem. Főképp a volt barátnőjétől, akivel már nem is beszél, mégis 2,5 évet voltak együtt és elsők voltak egymásnak.

Olyan érzésem van, hogy mivel a volt barátnő volt neki az első, és én csak a második, ezért engem nem úgy és nem annyira szeret..

Nekem viszont a barátom volt az első, emiatt nagyon ragaszkodom hozzá, és nagyon félek, hogy nem szeret annyira. Ő bizonygatja hogy nagyon szeret, sokat jön hozzánk, szeret itt lenni, én is sokat vagyok náluk, az mondta a szex is rettenetesen jó velem, imádja amilyen vagyok, a testem, a belsőm, a viselkedésem, és tényleg mindent megkapok lelkileg, testileg, mindenhogy.

De mégis mikor múlnak el ezek az érzések, és mikor tűnnek el a rémálmok, amelyekben elveszik tőlem?

2009. jan. 17. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, mint te.

Mi 2 éve vagyunk együtt a barátommal, előttem neki is volt egy 1,5éves kapcsolata. Nagyon féltékeny voltam a lányra, még utánna is mikor szakítottak.Mindig azon törtem én is a fejem, h mi lesz ha visszamegy hozzá, stb...

De átgondoltam a dolgokat, és rájöttem, hogy azért van velem a barátom, mert szeret, én vagyok neki az egyetlen lány az életében aki fontos neki.

Hisz akkor nem írna nekem nap mint nap sms-eket, mindegyiknben leírja h szeret és hiányzom neki, minden nap beszélünk, és nem más lányok után futkos. MMegtalálta bennem azt aki neki valójában kell.

A te barátod azért van veled bizonyára mert szerelmes beléd, és esze ágában sincs más lány után nézni

Gondold át te is, hisz a barátodnak is rossz lehet az h kételkedsz benne.

Valszínű, még a kapcsolatotok nem érett meg a teljes bizalomra a te részedről.

2009. jan. 17. 11:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, de amikor ugyanígy átgondolom, nagy önbizalmam van, hogy engem szeret, nem mást, meg érzem, amikor hozzámbújik, átölel, éjszaka puszit ad ha felébred, de tudatalatt jönnek az álmok, meg utána kattogás
2009. jan. 17. 11:54
 3/3 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, én fiú vagyok, nekem is voltak hasonló érzéseim kevesebbért, de idő kell, hogy lecsillapodjon a lelkivilágod csapongása. a legjobb, ha nem gondolkodsz sokat, lefoglalod magad avlamivel, mert ha nincs dolga az embernek, akkor bekattan és önkínzásba megy át, ha sokat agyal. nyilván szeret téged a barátod, azért van veled! és el kell hessegetni a rossz gondolatokat úgy, hogy megmondod magadnak, hogy STOP, hülyeségekre gondolok ...
2009. jan. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!