Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet megszerezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megszerezni egy fiút, akinek már kb.4 éve barátnője van?

Figyelt kérdés
Már ha egyáltalán meg lehet?
2010. dec. 1. 18:26
1 2
 11/16 Viki233 ***** válasza:
igazad van előző de ha tényleg benne lenne a srác is akkor nem is szereti igazán a párját.sztem.akkor értelmetlen együtt lenniük.de mivel már 4 éve együtt vannak szerintem dúl köztük a szerelem:) ja és kérdezőnek: most gondolj bele ha elhagyná érted a párját akkor veled is megtörténhet ugyanez....
2010. dec. 1. 18:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjd őket békén!Majd ha esetleg szétmennek,akkor örülhetszu és rástartolhatsz,amúgy meg legyenek boldogok!
2010. dec. 1. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hoppá, k****kommandó. :D
2010. dec. 1. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Bírom ,amikor valaki el akarja szeretni a másikat, mindig csak ő van leszólva. Emberek, ez egy emberes döntés. Ha én el akarom venni Józsikának a csaját, akkor az a csaj döntése, ohgy jön-e vagy sem. Én megpróbálom. Ha nem, nem. Természetesen az erőszakos téma más dolog, az már bűncselekmény.
2010. dec. 1. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is undorító dolog belemászni mások jól működő kapcsolatába, mélységesen lenézem az ilyen embereket.Más kérdés,hogy egy jó kapcsolatba nem is lehet belemászni,de egy normális ember ilyenen nem is gondolkodik.
2010. dec. 1. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, hogy rámászott a pasimra egy ilyen szerencsétlen p.csa. Tudod, mi lett? Együtt röhögtünk rajta, hogy mekkora szánalmas idiótát csinált magából amikor mórikálni próbálta magát:D
2010. dec. 1. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!