Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszerezni egy fiút, akinek már kb.4 éve barátnője van?
Figyelt kérdés
Már ha egyáltalán meg lehet?2010. dec. 1. 18:26
2/16 anonim válasza:
ha elakarod szedni, akkor szánalmasvagy.. és szemét is aki tönkre akarja tenni valaki kapcsolatát-.-" főleg hogy ilyen régóta tart
3/16 Viki233 válasza:
ne légy önző és ne tedd tönkre a kapcsolatukat.nem szép dolog.
4/16 anonim válasza:
nagyon szemét dolog lenne tőled,ezért sehogy
gondolj csak bele,te jársz azzal a sráccal 4 éve írtóra szereted és jön egy lány,és elszereti tőled?hm hogy esne?
nem lenne szép dolog ne csináld
5/16 anonim válasza:
az ilyen nők helyből szopjanak le engem... ez genyaság, és fordított esetben is az.
7/16 anonim válasza:
lehető legundorítóbb, és szégyenteljesebb kérdés (gondolkodás) amit itt valaha láttam.
egyik csapása fiúnak az lenne, ha elválasztanáda barátnőjétől, de ennél nagyob lenne az a csapás, ha meg tudnád szerezni magadnak! Azaz, semmi köze a dolognak aszerelemhez, szeretethez, hanem egy kapzsi, akarnok, önző kis p.csa gonoszsága...
8/16 Viki233 válasza:
18:29es vagyok: meg am a másik mindenhez két ember kell.tehát ha pasi hajlik a dologra akkor ő is hibás nem csak a harmadik személy...
9/16 anonim válasza:
nézz magadba és gondolkozz el mekkora szemét vagy,már bocs....különben ha szeretik egymást,úgyis feleslegesen gyötröd magad.....
10/16 anonim válasza:
a fiúnál a hajlást a barátnőcserére a ringyó is elősegíti, ugyanis ilyenkor lehetőséget ad neki hogy megtegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!