Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jogon várják el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jogon várják el a lányok (nem a nők! ), hogy az adott udvarlónak legyen egy kisebb fajta vagyona?

Figyelt kérdés

Ne mondja nekem senki sem, hogy nem számít a pénz, mert igenis számít. Viszont az nem mindegy, hogy milyen idős korban. Egy 30 év körüli nőnek nyilván fontos, mert akkor már meg szeretne állapodni, családot alapítani, amihez kell egy biztos anyagi háttér.

Na de kérem, egy 16-22 éves csaj milyen alapon várja el azt, hogy az adott pasinak legyen pénze? Holott jobb esetben még ilyen korban tanul az ember, főleg egyetemre jár, hogy később ne legyenek anyagi gondjai.

Miért nem értik meg a lányok, hogy egyszerre nem lehet valakinek pénze is meg tanuljon is?

2010. dec. 1. 16:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Ha nem vetted volna észre a bocsánat szót jól kihangsúlyoztam. Amúgy barátom nem ismerem jól a férfi és női nemet. De mondtam én, hogy ismerem? Nem! Na erről ennyit. Azt írod, hogy nincs magas elvárásod, de az előbb azt írtad, hogy a maradék a szépek riban*ok a maradék meg neked nem kell. Ebből arra következtettem, hogy a rondábbakra illetve a kevésbé szépekre értetted. De lehet félreértelmeztem..

Amúgy nem tudom miért gondolom azt, hogy a plázacicák a pénzéhesek.. De kajak. Csak a pénzéhesekről nekem a plázacicák jutnak eszembe úgy legtöbbször.

De nem tudom, hogy mitől lesz neked jobb, hogy itt mocskolod a női nemet. Még egyszer elmondod a véleményed oké. De hogy ötvenszer itt elmondod.. Most ettől jobb lesz a lelki ismereted?

2010. dec. 6. 21:11
 32/38 anonim ***** válasza:
Hát igen, ha nem pörgeti előttem az aranytallérokat, akkor szedheti is a sátorfáját a legény!
2010. dec. 6. 21:21
 33/38 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:11

Neked komoly értelmezési gondjaid vannak.

2010. dec. 6. 21:25
 34/38 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:10

Ez óriási tévedés. Nem is tudom miből gondolod azt, amit ide leírtál. Hány éves vagy egyáltalán?

2010. dec. 6. 21:25
 35/38 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van a 21:10-nek. Erről is lehetne vitát nyitni, de ha másképp nem is, akkor mint berögzült általánosítás, ugyanúgy, mint a kérdés. Csak annyi nő pénzéhes mint amennyi pasi elvárja amit a 21:10-es írt. Ez ennyire egyszerű.
2010. dec. 6. 22:07
 36/38 anonim ***** válasza:

21.10

Ez nagy tévedés, mert a sokkal szerényebb külsejű lányok is elvárják, hogy a srác rendelkezzen némi pénzzel.

2010. dec. 7. 14:03
 37/38 Hajna88 ***** válasza:

Sziasztok.

Én rácáfolnék erre a pénzéhes kérdésre...22éves lány/nő (kinek hogy tetszik) vagyok. A párom 24éves. 2éve vagyunk együtt,ebből másfél éve élünk együtt (apummal és öcsémmel egy lakásban). Nincs köztünk vita,meg semmi. Nagyon jó a kapcsolatunk.

Előtte volt egy olyan párom,akinek mindene megvolt,5szobás ház,BMW...stb (elárulom,mikor megismertem nem tudtam!) De amikor jobban megismertük egymást,rájöttem,ez nekem NEM kell.

A mostani párom egy aluljáróban pizzás,általában mikor hazajön tiszta kosz,de mégis átölelem,és megpuszilom,kimosom a koszos zokniját,gatyáját..Zsigulival jár,és még csak saját lakása sincs...

És???ez számít akármit is?NEM,én így szeretem.

Nem kell luxus élet,meg kacsalábon forgó ház,ha azt nem együtt teremtjük meg.

Én jobban szeretek így élni,mert tudom,hogy akit szeretek,az viszont szeret. Neki akarok gyereket szülni, meg minden.

Pedig megtehettem volna,hogy választok egy "nagy durranás" pacákot! De mi értelme lett volna?Nekem ő a nagy durranás,a herceg fehér lovon.

További szép napot!

2010. dec. 7. 15:13
 38/38 breegooca válasza:
100%

tényleg rossz helyen keresgélsz, vagy 1-2 rossz tapasztalattól elment a kedved az egésztől, pedig hidd el, nem minden lány ilyen...

én is egy olyan fiúval vagyok együtt, akinek még csak munkája sincs, napi 500 Ft-ból él az apjával, mégse ez a fő szempont, hanem az, hogy jól érezzem magam vele. én sem vagyok eleresztve anyagilag, hozzászoktam már valamennyire a szűkölködéshez, így nem tartom a pénzt akkora értéknek, sokkal többet jelent nekem annál maga a kapcsolat, hogy együtt vagyunk és jól érezzük magunkat, szeretjük egymást. nem kell állandóan pénzt költeni, vannak annál ezerszer fontosabb dolgok..!!

2010. dec. 11. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!