Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jogon várják el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jogon várják el a lányok (nem a nők! ), hogy az adott udvarlónak legyen egy kisebb fajta vagyona?

Figyelt kérdés

Ne mondja nekem senki sem, hogy nem számít a pénz, mert igenis számít. Viszont az nem mindegy, hogy milyen idős korban. Egy 30 év körüli nőnek nyilván fontos, mert akkor már meg szeretne állapodni, családot alapítani, amihez kell egy biztos anyagi háttér.

Na de kérem, egy 16-22 éves csaj milyen alapon várja el azt, hogy az adott pasinak legyen pénze? Holott jobb esetben még ilyen korban tanul az ember, főleg egyetemre jár, hogy később ne legyenek anyagi gondjai.

Miért nem értik meg a lányok, hogy egyszerre nem lehet valakinek pénze is meg tanuljon is?

2010. dec. 1. 16:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ilyen nővel ne kezdj!Azzal állj szóba akivel normálisan meg tudsz beszélni mindent.Aztán majd dughatod a gazdag pasik nőjét is,mert egy idő után kell a nőknek a szex is,nem csak az autó,a pénz,és nercbunda.
2010. dec. 6. 20:07
 22/38 anonim ***** válasza:
Erről csak annyit, volt már mikor megjelentem 1üzletben ahová aránylag gyakran bejárok, és láttam kiírva h figyeljünk, mert fizetős lett a parkoló. Mondom a tulajnak h akkor kiugrok a kocsihoz, utána meg beszélgettünk is kicsit arról milyen kocsival járok, mióta stb. mert hát egyetemista vagyok. Meghallotta az 1ik ott dolgozó fiatal csaj, majd elkezdett érdeklődni hirtelen h hol a kocsi, melyik az, elviszem e munka után haza, stb. Később kiderült, a csajnak van pasija... Szal ennyit a csajok 1 jelentős részéről. Ha az ember megjelenik fiatalon kocsival, rögtön jön az érdeklődés olyanok részéről is, akik talán más esetben fel sem figyelnének az illetőre. Nem jellemezném őket, asszem mindenki el tudja dönteni mit gondol erről. Én csak annak örülök h barátnőm egyáltalán nem ilyen.
2010. dec. 6. 20:08
 23/38 A kérdező kommentje:

De az a baj, hogy aki normális, annak már van valakije. Aki meg szép az vagy ribanc, vagy nem kellek neki. A többi meg nekem nem kell.

Rohadt nehéz dolog ez így.

2010. dec. 6. 20:16
 24/38 anonim ***** válasza:

Szia,

én is egyetemista vagyok, és eddig az összes barátnőm olyan volt, hogy nem nagyon engedte, hogy csak úgy költsek rá. Most pl úgy van, hogy a barátnőmmel csak akkor megyünk valamerre, hogyha neki is van pénze, az szóba sem jön nála, hogy egy estét mondjuk egyedül én fizessek (mondjuk 2-5000), pedig a párom nem nagyon tudja értékelni a pénzt :D, azt is pénzt is rögtön elszórja bulira, erre-arra, amit másra kellene költenie :).

A javaslatom az, hogy más társaságban keresgélj, vannak lányok, akik meg sem engedik, hogy egy ismeretlen meghívja őket egy italra. Szerintem nem kell nagy emberismerőnek lenni ahhoz, hogy a pénzéhes tulajdonságot hamar felmérd egy nőben.

Amúgy az eredeti kérdésre a válasz: genetikailag beléjük van kódolva, hogy hajtsanak a jómódú párra, hiszen ő az, aki az utódok felneveléséhez szükséges feltételeket, magas életszínvonalat tudja biztosítani. Szóval ezen nem kell csodálkozni, keress olyan nőt, aki nem ösztönlény xD

2010. dec. 6. 20:41
 25/38 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

még annyit, hogy

- nem nézek ki jól

- nem öltözök trendin

- de van stílusom, és magabiztosságom

2010. dec. 6. 20:45
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

De az a baj, hogy aki normális, annak már van valakije. Aki meg szép az vagy ribanc, vagy nem kellek neki. A többi meg nekem nem kell.

Rohadt nehéz dolog ez így.

Ebből az jött le, hogy te sem vagy valami tökéletes de te úgy gondolod, hogy te megérdemled a tökéletesen szép nőt.

Hát akkor csak randizgass továbbra is riban*okkal. Amúgy hány próbálkozásod volt? Kb kettő, három?

Az a baj, hogy sokan úgy vannak vele, hogy volt vagy két barátjuk/barátnőjük és akkor már fú de ismeri a másik nemet. Pedig óriásit tévednek.

A másik meg az (bár ide tartozik), hogy én már nagyon unom ezt az általánosítást. A férfiak szerint a nők az önző lotyók a nők szerint meg a férfiak azok. Könnyebb ráfogni a másik nemre, hogy egy riban* mint bevallani, hogy talán ő nem az én súlycsoportomba tartozik és végső soron nem olyannal kéne összejönni, akiről süt, hogy egy riban* és más semmi.

De abban az esetben, hogy ha már volt több próbálkozásod is és mindig csak a rosszat tapasztaltad akkor BOCSÁNAT. Nő létemre bevallom, hogy nagyon sok lány/nő riban*.

Remélem figyelmesen elolvasod. Persze biztos, hogy nem gondolkodsz el ezen, hogy lehet, hogy igazam van. Gondolom azért mert lány vagyok. Te meg férfi.. És ugyebár azért is mert kitartasz a saját véleményed mellett.

További szép napot!

2010. dec. 6. 20:45
 27/38 anonim ***** válasza:
na már megint én vagyok: olyan nőt keress, akit nem programozott be teljesen a média még, aki jól tudja magát érezni anélkül is, hogy magában azt motyogja, hogy "rajság van". pl a művészetek iránt érdeklődő csajok szerintem ilyenek, ők más értékeket is meglátnak az életben
2010. dec. 6. 20:48
 28/38 A kérdező kommentje:

"Hát akkor csak randizgass továbbra is riban*okkal. Amúgy hány próbálkozásod volt? Kb kettő, három?"

Ha nem ismered a tényeket, akkor milyen alapon érzed, hogy neked bunkón kell megnyilvánulni? Te biztosan annyira ismered mindkét nemet.

Kérdésre visszatérve. Nem a tökéletes nőt keresem. Mindenkinek van igénye és egy fajta elvárása a másikkal szemben, nekem egyáltalán nem magas ez. Nem értem miért kell mindenkinek arra asszociálni a pénzéhes szóból, hogy plazacica? Sajnos nem csak az ilyen lányok pénzéhesek, hanem SZINTE mind.

2010. dec. 6. 20:58
 29/38 anonim ***** válasza:

"Hát akkor csak randizgass továbbra is riban*okkal. Amúgy hány próbálkozásod volt? Kb kettő, három?"

Ha nem ismered a tényeket, akkor milyen alapon érzed, hogy neked bunkón kell megnyilvánulni? Te biztosan annyira ismered mindkét nemet.

Kérdésre visszatérve. Nem a tökéletes nőt keresem. Mindenkinek van igénye és egy fajta elvárása a másikkal szemben, nekem egyáltalán nem magas ez. Nem értem miért kell mindenkinek arra asszociálni a pénzéhes szóból, hogy plazacica? Sajnos nem csak az ilyen lányok pénzéhesek, hanem SZINTE mind.

2010. dec. 6. 21:03
 30/38 anonim ***** válasza:
MILYEN JOGON VÁRJÁK EL A FIÚK, HOGY A LÁNYOK MEG ÚGY NÉZZENEK KI MINT 1 QRVA ÉS 40KG LEGYENEK ÉS AKKORA MELLÜK LEGYEN MINT 2 DINNYE????????????????????
2010. dec. 6. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!