Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jogon várják el a lányok (nem a nők! ), hogy az adott udvarlónak legyen egy kisebb fajta vagyona?
Ne mondja nekem senki sem, hogy nem számít a pénz, mert igenis számít. Viszont az nem mindegy, hogy milyen idős korban. Egy 30 év körüli nőnek nyilván fontos, mert akkor már meg szeretne állapodni, családot alapítani, amihez kell egy biztos anyagi háttér.
Na de kérem, egy 16-22 éves csaj milyen alapon várja el azt, hogy az adott pasinak legyen pénze? Holott jobb esetben még ilyen korban tanul az ember, főleg egyetemre jár, hogy később ne legyenek anyagi gondjai.
Miért nem értik meg a lányok, hogy egyszerre nem lehet valakinek pénze is meg tanuljon is?
17.17
Az én szememben az ilyen nők sokkal rosszabbak, mint a hivatásosok. Az utóbbiak őszinték és egy korrekt árért nyújtanak egy szolgáltatást, míg az előbbiek tisztességes nőknek tartják magukat, holott nem érnek semmit. Egy együttjárás egyébként nem csak a szexről szól, hanem a szerelemről is, de ilyen esetekben nem beszélhetünk róla.
17.17
Ez nem igazán fair, amit leírtál. Ugyanis nem csak a férfinek van szexuális szükséglete, hanem a nőnek is. Sőt a nő valamilyen szinten jobban is tud élvezni. Már csak azt nem értem, hogy miért gondolják ajándéknak a szexet a pénzért cserébe.
Kérdező!
Egy normális, szeretetteli kapcsolatban a nők nem fogják fel ajándékként a dugást, mert ugyanúgy élvezik mint a férfi, de mi most itt pénzéhes pitsákról beszélünk, akik a dugást eszköznek tekintik, amivel lehet a férfiakat manipulálni. Lehet, hogy a nők ugyanúgy szeretik a szexet, csak az a különbség, hogy egy nő bármikor kaphat szexet, a férfiaknak viszont csak a felső 10%-a az, aki annyira jól néz ki, hogy bármikor, ingyen, jó nőkkel dughat. Éppen ezért a férfiak sokkal inkább rá vannak szorulva a nőkre, ezért képesek bármit megtenni pénzügyileg, érzelmileg stb., ha lehetőséget látnak a tartós dugásra. És ezért lehet a férfiakat jobban manipulálni a szexszel.
Olyan jogon várják el, hogy van egy csomó pasi, aki ezt megadja nekik a fiatalságukért, szépségükért cserébe... A fiatal lányok vannak a párkeresési lehetőségek csúcsán, ők a legszebbek, rengeteg pasi áll sorban értük, és ezért ezek a lányok válogathatnak külső, pénz, státusz alapján - mert a férfiak ezt lehetővé teszik. Ez a mai párkeresési valóság.
Mindenki az alapján vár el dolgokat, hogy azt megteheti. A szép lányok elvárhatják a pénzt és a gazdag pasit, mert azt tapasztalják, hogy a szépségükért cserébe bármit megkapnak. Ha a férfiakat nem lehetne manipulálni a farkuknál fogva, és megőriznék a méltóságukat, akkor a nők sem várhatnák el a jó anyagi helyzetet a pasijuktól pusztán azért, mert nekik pinájuk van. De amíg a férfiak pincsiként ugrálják körül a szép nőket, és mindent meg lehet velük csinálni, addig ez a helyzet nem fog változni.
Azért csodálkoznak, mert buták, és mert rossz az emberismeretük. A legtöbb nő képtelen átlátni az összefüggéseket, és csak bambán csodálkozik azon, hogy mi miért történik.
De mi lenne, ha nem ostoba, szeretetre képtelen, pénzéhes pitsák között keresnél? Ha egy csajnak a gazdag bunkó kell, akkor hagyd rá, legyen azzal! Vagy neked ilyen nő kell, aki a pénztárcádért cserébe nagy finnyásan szétteszi a lábát, a barátnőivel meg kiröhögnek, amiért ilyen jól ki lehet használni? Te boldog lennél egy ilyen kapcsolatban?
Én azt figyeltem meg, hogy mindenki végül azt kapja, akit megérdemel, és aki illik hozzá. A pénzéhes pitsákat hagyd rá a bunkó pötsökre, megérdemlik egymást. Te pedig keress egy magadhoz való, szeretetre képes lányt, és akkor még boldog is lehetsz.
17:19-es, a 17:02-es vagyok.
Ki kell hogy ábrándítsalak, nem nagy szám az exem. Átlagos srácokhoz mérten alacsony, széles vállú ugyan, de kissé pocakos, és elég komoly problémák voltak/vannak a szemével, vastag lencsés szemüveg volt rajta mindig (kontaktlencsét nem hordhatott a nagyon enyhe -tényleg nem észrevehető- kancsalsága miatt).
Szerintem felejtsük el a "minden nő ilyen, minden pasi olyan" kezdetű szövegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!