Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez rossz dolognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez rossz dolognak számít?

Figyelt kérdés
Van barátnőm, de mikor maszturbálok, akkor arra a lányra gondolok, aki még régebben tetszett nekem, mert annyira jól néz ki. Szerintetek ez nagyon rossz dolog??:S:S
2010. dec. 1. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát... arra vigyázz, hogy ezt a barátnőd soha az életben meg ne tudja.

Szerintem akkor nem rossz, vagyis elfogadható dolog, ha:

1. attól még szereted és kívánod a hús-vér barátnődet, és ha szexeltek, tudod élvezni a VELE való együttlétet.

2. ha a barátnődet is vonzónak látod és kívánod szexuálisan

3. ha nem minden egyes alkalommal arra a lányra gondolsz, hanem inkább időnként.

L/23

2010. dec. 1. 15:18
 2/7 A kérdező kommentje:
még nem volt semmilyen sexuális együttlétünk.. ha lenne, biztosan elfelejtettem volna már azt a lányt.
2010. dec. 1. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:

:) értem. De azért a barátnődre egyáltalán nem gondolsz maszturbálás közben?

Mert azért az kell, hogy a b.nődet is kívánd, ha már együtt vagy vele. Még én sem voltam együtt a barátommal (friss kapcsolat), de már vagy 50-szer elképzeltem, milyen lenne vele, és gondoltam rá maszturbálás közben.

2010. dec. 1. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:
de, persze rá is szoktam, de megmondom őszintén... a másik lány sokkal sexisebb, vagyis jobb melle van, meg jobb segge.. ezzel nemazt mondom hogy bnőmnek nincs jó, csak hogy neki jobb, viszont akivel most járok, őmeg sokkal kedvesebb, belső szépsége sokkal szebb, meg egyébként külsőre is... csak a teste...
2010. dec. 1. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha a saját barátnődre is gondolsz, akkor nagy gond nem lehet, talán. Azért majd ha már fogtok szexelni is, figyelj arra, hogy tényleg kívánod-e. Mert ha nem, az rosszat jelent. De még nem tartotok ott.
2010. dec. 1. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Utólag tudtam meg hogy az egyik osztálytársam, akinek anno elvettem a szüzességét, vagy egy évig rólam fantáziált és órán vetkőztetett a szemével, mert a barátnője nem volt hajlandó lefeküdni vele. És amúgy nem volt köztünk se szerelem se kapcsolat, csak fizikai vonzódás, ami abban az egy éjszakában végül be is teljesedett, de mindketőnk részéről ennyi volt a dolog, a barátnőjébe viszont szerelmes volt nagyon, de hosszú távon kevés volt.. Megelégelte a srác és lelépett, mostmár normális kapcsolatban él, nem egy kis szentéletű begyöpösödött kislánnyal.

Mióta vagytok együtt a barátnőddel? Mert ha még szűz, és csak 1-2 hónapja akkor csak nyugi, ha már megtörtént a dolog, tuti elfelejted a másik csajt.

2010. dec. 1. 16:40
 7/7 A kérdező kommentje:
most leszünk 1 hónapja, és nekem első bnőm, neki már viszont volt több pasija is, de még biztos, hogy szűz.
2010. dec. 1. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!