Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi mindenki azt, hogy nála boldogtalanabb ember nincs? Közben meg körül sem néznek
Figyelt kérdés
Együtt voltak a párjukkal több ideig, jól érezték magukat, BOLDOGOK voltak. Aztán elmúlt, mert minden elmúlik egyszer és vérig vannak sértve, hogy mekkora bunkók a pasik vagy mekkora ribancok a csajok.
Azokról elfeledkeznek a kedves panaszkodók, hogy másnak még ennyi sem adatik meg. Mivel nem volt sohasem párja. Hozzáteszem ehhez a réteghez tartozom én is.
Na, mi mit szóljunk? Álljunk be mi is a sorba sírni?
2010. nov. 30. 21:35
11/14 anonim válasza:
Jobb menekülni, mint szembe nézni a problémákkal:S
12/14 anonim válasza:
Ez nem igaz!
Én pl kivállóan érzem magam a bőrömben. Volt már csajom, most nincs, de ettől függetlenül minden a legnagyobb rendben :D
13/14 anonim válasza:
Nekem már nagyon régóta nincs barátom. Egy ideig akartam görcsösen, sose jött össze, aztán kezdtem feladni és jött egy srác...de nemet mondtam, mert nem szerettem. Így most nincs pasim, mégsem irigylem a körülöttem lévő párokat, hanem örülök, h ők boldogok. Az életben sokmindent elrontottam és sok ember támad, de kit érdekel?! Az a fontos, hogy legyen pár jó barátod, és jól érezd magad a bőrödben. Én úgyis az vagyok, aki vagyok. Attól, hogy egyesek mit mondanak nem leszek sem több, sem kevesebb. A piszkálódókon meg csak röhögni tudok, hogy nekem a kisujjamra többen kíváncsiak, mint nekik az egész életükre. És ezt nem beképzeltségből mondom...
14/14 anonim válasza:
Uhhhhh igaz mindenkinek a saját baja a legnagyobb mert másét nem érzi, nekem sosem volt barátom, és nagyon szeretném hogy legyen, bárkivel mégsem tudok összejönni, azt hiszem jobb lesz ha már nem keresem mindenkibe az igazit aki kicsit is tetszik vagy megfog a stílusával...voltam boldog 4 kemény hónapig a fellegekbe jártam mert szerelmes voltam áhhhh de ez tényleg elmúlik és ami a legdúrvább már nem is hiszek úgy benne mint rég, meg tényleg kár keseregni, mert ha azzal megy el az egész élet az nagyon szomorú...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!