Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi mindenki azt, hogy nála boldogtalanabb ember nincs? Közben meg körül sem néznek
Együtt voltak a párjukkal több ideig, jól érezték magukat, BOLDOGOK voltak. Aztán elmúlt, mert minden elmúlik egyszer és vérig vannak sértve, hogy mekkora bunkók a pasik vagy mekkora ribancok a csajok.
Azokról elfeledkeznek a kedves panaszkodók, hogy másnak még ennyi sem adatik meg. Mivel nem volt sohasem párja. Hozzáteszem ehhez a réteghez tartozom én is.
Na, mi mit szóljunk? Álljunk be mi is a sorba sírni?
Ez két teljesen különböző dolog... Te amiatt bánkódsz, hogy még nincs. Ők amiatt bánkódnak, hogy már ugyan volt, de milyen tré volt az egész vagy csak egy aktuális időszak stb.
A lényege teljesen ugyan az. Az ember csak saját magát sajnálja... De szerintem sokkal rosszabb rossz emlékek után bánkódni valami miatt, mint úgy, hogy még egyetlen emléked sincs és csak a sikertelenség miatt bánkódsz.
Ez így van!
De meglátod jönnek majd neked a válaszok, hogy:
- " de legalább te nem éltél át csalódást meg szakítást meg bla bla bla bla..."
"De szerintem sokkal rosszabb rossz emlékek után bánkódni valami miatt, mint úgy, hogy még egyetlen emléked sincs és csak a sikertelenség miatt bánkódsz."
Tehát azt mondod, rosszabb ismerni egy érzést vagy egy élményt, mint vakon, a homályban tapogatózva élni?
Hát, barátom! Tévedsz.
Sokkal inkább szenvednék 1 évet úgy, hogy él évig BOLDOG voltam. Mert, aki nem szenved, az nem is volt soha boldog.
Nem kell tapogatózni a boldogság után, hanem boldognak kell lenni és ezért csak te magad tehetsz...
Ha meg valaki becsapott, azért te magad is hibás vagy, hogy bíztál benne. A boldogság miért csak a sex lehet?? Vagy a szerelem?? Jó a szerelem lehet, de amíg gyerek voltál, addig boldogtalan voltál?
És ha fáj valami?? Akkor már vége a világ??? Az olyan borzasztó, hogy nem minden rózsaszín és lekvár??
A haverok is társaság egyébként...
Bírom, amikor valakinek fáj valami és akkor benyomja a marék nyugtatót meg fájdalomcsillapítót, mert jaj, jaj szegénykének fáj, nem tetszik neki valami...
Tanuljatok már meg élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!