Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy hónapja nem szeretkezett velem. Csajok, mit tegyek?
Már 4 éve vagyunk együtt a férjemmel, akit nagyon szeretek. Előre szólok, nem átlagos a problémám, nem arról van szó, hogy nem kíván a férjem.
A történet a következő: kb. egy hónapja volt a munkahelyemen egy buli, ahova muszáj volt elmennem. Fényképek is készültek, és végül ez borította ki a páromat. Az egyik képen ugyanis, bármennyire vigyáztam, kilátszott egy jelentős rész a mellemből. S hogy ez miért gond? A férjem muszlim. Ezért.
Már egy hónapja nem nyúl hozzám, mivel a vallása szerint ezzel joga van büntetni.
Előrebocsátom, én nem tértem át.
Szóval, mit tegyek?
Kedves utolsó!
Az általad belinkelt youtube videók nagyon sokat segítettek. Főleg abban, hogy lássam, mennyi az ostoba ember. Ha már nem tudsz érdemben hozzászólni a kérdéshez, legalább ne használd szélsőjobbos videók terjesztésére. Mert erre nem vagyok kíváncsi.
Köszönöm.
Nincsenek középkori eszméi. Nem kell csadort viselnem, és az öltözködésemet a saját akaratomból változtattam meg visszafogottabbra. Mert tudom, hogy őt bántja, ha nem így teszek. Ezen kívül alkohol sincs a lakásban, és disznót sem eszünk. Nem tudom, mi ezen az elfogadhatatlan.
Hogy kit büntet? Nem csupán önmagát. Nekem is fáj, hogy nem közeledik hozzám, s ha én teszem, elutasít. Titeket nem bántana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!