Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy hónapja nem szeretkezett velem. Csajok, mit tegyek?
Már 4 éve vagyunk együtt a férjemmel, akit nagyon szeretek. Előre szólok, nem átlagos a problémám, nem arról van szó, hogy nem kíván a férjem.
A történet a következő: kb. egy hónapja volt a munkahelyemen egy buli, ahova muszáj volt elmennem. Fényképek is készültek, és végül ez borította ki a páromat. Az egyik képen ugyanis, bármennyire vigyáztam, kilátszott egy jelentős rész a mellemből. S hogy ez miért gond? A férjem muszlim. Ezért.
Már egy hónapja nem nyúl hozzám, mivel a vallása szerint ezzel joga van büntetni.
Előrebocsátom, én nem tértem át.
Szóval, mit tegyek?
Hát ezt előre kellett volna meggondolni, hogy hozzámenj e egy muszlimhoz.
Amúgy nem értem a férjed, mert én nem bírnám ki szex nélkül 1 hónapig, ha a lehetőségek adottak, nem tudom, ő hogyan csinálja. Ezzel max. a nő szokott büntetni. :)
Lehet, aszexuális. Beszéld meg vele. Legközelebb meg ne igyál annyit a bulin.
Na látod, ha csak a muszlimok a férfiak, akkor szenvedj. Te akartál igazi férfit.
Aki nem szexel. Ezek után nem értem a problémádat.
Ürülj annak hogy, nem vagy muszlim, muzulmán országban... szarabb esetben még kővel agyonvernének. Akinek meg nem tetszik ez a vallás akkor legyen 14 éves lánya aki szét van kurvä az jobb nem?
A férjed valószínűleg a felvilágosultabb, normális fajtából való... Nem tom muszlim, nem muszlim... én sem tudnék örülni ha a fél melle ki lenne a feleségemnek... bár nem ismerem a körülményeket, nem láttam a képet.
Minden vallásban van valami engesztelés vezeklés stb... szóval olvass utána hogy, a muszlimoknál micsoda...
Tényleg ennyit fogtatok fel az egészből?
Nem ért hozzám senki. Nem erről volt szó. És nem látszott ki a fél mellem sem, bár nem tudom, mennyire vagytok tisztában vele, hogy egy muszlimnak mennyi a sok.
Kérek mindenkit, olyanok írjanak, akiknek van valami fogalmuk a vallásokról, ne keverjétek a szezont a fazonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!