Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A PASIKNAK MIÉRT SZABAD? A NŐKNEK MIÉRT NEM? SZTEM UGYANAOLYAN!
Nagyon tévedsz!
Pont egy olyan pasiba vagyok szerelmes aki nem is az esetem! És elsőre nem is nagyon tetszett! De ahogy megszerettem egyre jobban. Sajnálom, hogy ilyen a felfogásod! :(
Nem szabad nekik sem, de az a menő. (egy bemutatón hallottam amint apuka 9-10 év körüli gyerekének mondta)
Karate verseny volt és a végén: Ügyes vagy fiam, már csak 15 kata kell, vagy hívhatják másképp is a csajt. Persze a gyerek nem értette a "poént". Neki csak az edzésből ismeretes ez a szó. Ez olyan mint egy csajnak minél több ruhája, cipője legyen. Egyszerűen tárgynak tekintik a pasik nagy többsége a nőt. (TISZTELET A KIVÉTELNEK, BÁR ÉN MÉG ILYENNEL NEM TALÁLKOZTAM) A csaj érzelemmel közeledik, fontos a szex, de közben látja benne a jövőbeli apukát, a családfőt, stb. Ha nagy ritkán egy pasi már az 1000-ik együttlét után beleszeret a nőbe, na akkor talán 1 pár lesznek. Bár ha az első mondatodat nézem, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Engem egy hivatásosért hagyott ott a pasim, mondván neki több a tapasztalata, így biztos jobb az ágyban. 29/L
nem szabad. de a normális Férfiak nem is bas.znak meg minden jött-ment pic.sát akik az útjukban akadnak... ugyanúgy ahogy az igazi Nők sem dobálják csak úgy szét minden jött-ment fas.znak a lábukat.
CSAK a SELEJTEK hiszik azt, hogy ezt így kell, így jó, így menő meg mit tudom én mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!