Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért nem kell a monogám nő?
Figyelt kérdés
A melóhelyemen megismerkedtem egy külsős férfival, elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy akit én rendes pasinak gondoltam, hát mit is mondjak, tévedtem, az exével lakik egy házban, és bizony néha szexelnek is, ha úgy hozza a szükség. Én mondtam neki, hogy nem csalnám meg a férjem, csak ha elköltőznék tőle. Na azóta kerül ez a pasi.1990 óta vagyok férjnél, de 5-6 éve megromlott a házasságom, de nem gondoltam, hogy megcsaljam, igaz függök is tőle anyagilag, és nem szeretném ha ilyesmi kiderülne, inkább nem teszem meg. Nem kell a főzni, mosni tudó nő?2011. szept. 16. 16:13
1/3 anonim válasza:
Most neked mi a bajod tulajdonképpen? Együtt lakik az exével - talán mert anyagilag rászorulnak egymásra - és néha összefekszenek. Van párjuk akiket megcsalnak? Ha nincs, akkor hol a gond? Felnőtt emberek, ha jó nekik akkor nem mindegy?
Vagy esetleg neked esik rosszul, hogy nem fogadott hűséget egy férjes asszonynak, aki le se akart vele feküdni? Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben, ha nem csalnak meg senkit. Honnan tudod, hogyha komoly kapcsolatuk lenne valakivel, akkor is ezt csinálnák?
2/3 anonim válasza:
Látok két párt.Van egy ex-pár és van egy olyan pár,ahol a házasság már 5-6 éve megromlott,megy a kifele kacsintgatás.Az egyik legalább le van zárva-talán ennyi különbséget érzékelek.Én legalábbis.
3/3 anonim válasza:
Azt a nőt nem nevezném monogámnak, akinek az egyetlen komoly ellenérve a megcsalásra, hogy függ az aktuális párjától anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!