Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja minden fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja minden fiú azt, hogy a lányoknak a "bunkó" pasik kellenek, akik nem romantikusak és csak a kinézetükkel és csajozós dumáikkal hóditanak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 20:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nos kedves elöttem szólók 19 éves srác vagyok két és féléves barátnöm van egyébként én vagyok az álitolagos nö gyülölö akinek sosem lesz barátnöje.. nos. a baráti köröm elég széleskörü én vagyok a legfiatalabb a bandában. minden hétvégén szórakozó helyen vagyunk és csak nekem van barátnöm.. nekik nem volt még soha

nem azért mert hülyék meg ilyenek hanem mert nem nyumják egyböl a pénzt a csajok orra alá.. tapasztalatbol látom rengeteg nöt láttam aki igy huzza le a pasikat.. sajnálom.. egyébként nem vagyok nö gyülölö és elnézést a kivételektöl.

2010. nov. 28. 20:31
 12/28 anonim ***** válasza:
Két és fél éves bnőd van? Pedomaci figyel :D
2010. nov. 28. 20:33
 13/28 anonim ***** válasza:
Elnézést félreirtam! Nem szándékos volt két és fél éves kapcsolatom van! De szerintem nem ez a lényeg abban amit megprobaltam érthetöen kifejteni.
2010. nov. 28. 20:35
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Talán azt is figyelembe vehetnétek, hogy hova jártok szórakozni... A diszkóba leggyakrabban milyen csajok járnak? Pasit felszedni mennek, olyat keresnek, aki pénzes, jóképű, egy éjszakára hajt stb. Tisztelet a kivételnek, mert van bőven. Én is járok szórakozni, látom mi megy. Olyan helyen kéne ismerkedni, ahol nem 100%-ban a külsőségeket nézik a nők.
2010. nov. 28. 20:45
 15/28 anonim ***** válasza:
A nők helytől függetlenül 100%-ban a külsőségeket nézik.
2010. nov. 28. 20:47
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
És a férfiak ugyan hány százalékban nézik a külsőségeket? 120?
2010. nov. 28. 20:52
 17/28 anonim ***** válasza:
Bármilyen meglepő, a férfiakat nemcsak az érdekli. Legalábbis nem mindenkit.
2010. nov. 28. 21:09
 18/28 anonim ***** válasza:

Mindenkit érdekel a külső függetlenül attól, hogy nő vagy pasi, ok???

De az nem zárja ki azt, hogy a belső nem számít!

És sexhez tényleg nem elég csak a belső...

És aki rondának tartja magát is lehet majd barátnője, mert mindenkinek más a szép!

2010. nov. 28. 21:11
 19/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem szórakozóhelyen kéne ismerkedni..vagy ilyenkor nem adják lejjebb a mércét? Ja értem. Ha plázapics@'skodó rib@ncra vágynak akkor jobb, ha előbb nyernek a lottón, vagy beszereznek egy luxus kocsit. Akkor azt hiszem lesz esélyük.

Normális lányok nem találhatók discoban, szerintem legalábbis manapság biztos, hogy írtó kevés normális lány jár discokba. Ha van is ilyen nehéz kifogni.

2010. nov. 28. 21:40
 20/28 anonim ***** válasza:
Mert ez az igazság.
2010. dec. 1. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!