Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal jövöhéten leszünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal jövöhéten leszünk 8 honaposak (ö17 én15) de még nem feküdtünk le, ideje lenne már?

Figyelt kérdés
Testi és lelki felkészültségem is megvan, kivánom is őrülten.. Ő már többször feszegette a témát de mindig mondom neki h várjunk, meg is érti nem ezzel van a baj. Hanem szerintem 8hónap után már egyáltalán nem korai de mégis kiváncsivagyok rá h meddig birja és mennyire szeret. Úgygondolom h mindent szeret bennem és egyáltalán nem csak a szex érdekli. Szerintetek 1évig nem 'gáz' (tudom h szánalmas ez a kifejezés de nemtudommáshogy irni) várni a dologgal?
2010. nov. 28. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
15 évesen nem kicsit korai. Lelkileg még nem vagy felkészülve erre ebben biztos vagyok. Teljesen egyetértek egy korábbi kommentelővel aki hasonlókat mondott. Attól mert van barátod, aki szeret, még nem kell lefeküdni vele gyerek fejjel. Gondolom tudta előre, hogy várnia kell, legalábbis tudnia kellett. Szóval szerintem nem gáz ha vártok még vele, sőt ajánlom is hogy tedd azt.
2010. nov. 28. 12:45
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is korai meg 15evesen, s inkabb varj meg, mivel lehet hogy majd kesobb erettebb fejel szegyelni fogod hogy 15evessen veszitetted el....
2010. nov. 28. 17:09
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Én 14 évesen jöttem össze az 1. barátommal (1idősek voltunk) és másfél év alatt nem feküdtem le vele, mert fiatalnak tartottam magam hozzá. Aztán utólag kiderült, hogy az utolsó fél évben már nem is szeretett, csak jobb volt neki, hogy van valakije, aki törődik vele... Még a szakítás előtti nap is kielégítettem orálisan, és mondogatta, hogy mennyire szeret, aztán másnap közölte, hogy rájött este, hogy már nem szerelmes belém, és legyen vége...

Aztán megismerkedtem a mostani barátommal (már majdnem 17 voltam), és nagyon szerelmes lettem, ehhez a szerelemhez képest az 1. nem is volt igazán szerelem... Ő 1,5 évvel idősebb nálam, szóval már elmúlt 18, mikor összejöttünk. Én is nagyon kívántam és szeretem/szeretem/, Ő is kimutatta, hogy mennyire szeret, azonban már az elején megmondtam neki, hogy nekem ahhoz, hogy neki adjam magam, sok idő kell (pláne az 1. csalódás után). És tudod, mikor adtam neki a szüzességem? Az 1. évfordulónkon. És nem bántam meg. Egyik barátnőm 16 évesen jött össze az egyidős barátjával és ők több, mint 2 évet vártak (már több, mint 4 éve együtt vannak). Olyat is ismerek, aki 17 évesen jött össze a 14 éves barátnőjével, és ők is megvárták, míg a lány 16 lett.

A legtöbb pár, akiket ismerek, 9-13 hónap után feküdtek le egymással, legalább 15 évesen jöttek össze a párjukkal, és azóta is együtt vannak. Nekünk most lesz az 3. évfordulónk...

Ezeket azért írtam le, hogy láss más példákat, mások hány évesen, és mennyi idő után teszik meg, és milyen indíttatásból.

Szerintem 15 évesen még kicsit fiatal vagy a dologhoz, én a helyedben jól meggondolnám. Nem azért, mert nem vagy szerelmes, vagy nem kívánod, hanem még fiatal vagy. Gondold át, hogy valóban felkészültél- e rá, és úgy érzed-e, hogy akkor sem fogod megbánni, ha a barátod másnap szakít veled. Ha ezt így érzed, akkor talán már nincs olyan korán. Azt nem lehet állítani, hogy ideje van már, mert mondjuk 18 évesnél 8 hónap után inkább ideje van már, mint egy 15évesnél. Szóval szerintem azért kicsit gondold még át. A barátod meg ne erőltesse, ha tényleg szeret, akkor akár a következő szülinapodat is megvárja még... 20/L

2010. dec. 17. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Vagy várd meg te az ő 18. szülinapját , és az egy igazi ajándék :)
2010. dec. 17. 14:57
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
ha szeret megvárja az 1 évet:) de szerintem 8 hónap az éppen elég. sőt sok is:) hajrá
2010. dec. 17. 15:44
 16/19 anonim ***** válasza:

szerintem fölösleges lenne várni tovább.. írtad, hogy "kiváncsivagyok rá h meddig birja és mennyire szeret" hát szerintem ne várd meg míg nem fogja tovább bírni és inkább lelép.. :/ szeret oké, de vannak szükségletei.. :/

ha kívánod, akkor szerintem itt az ideje, nem lesz másabb 4 hónap múlva.. de te érzed, hogy mikor akarod igazán, csak ne egy megszabott idő legyen, mert akkor rá fogsz stresszelni és nem lesz jó.. legyen spontán dolog :)

(és persze gumi)

sok boldogságot :)

2010. dec. 17. 15:59
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
kezdjétek el nudizással aztán szopj és anállll
2010. dec. 17. 16:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Pettingeltetek már?
2010. dec. 17. 18:36
 19/19 A kérdező kommentje:
persze. köszönöm a válaszokat
2010. dec. 19. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!